Odp: must be the music
No jeśli chodzi o mnie to wolę właśnie oglądać o czymś co miało miejsce a nie takie pierdoły co teraz się wyrabiają...
Telefon 695 076 269
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » must be the music
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
No jeśli chodzi o mnie to wolę właśnie oglądać o czymś co miało miejsce a nie takie pierdoły co teraz się wyrabiają...
Na początek małe wyjaśnienie, porównując Wursta do Frediego, miałem na myśli tylko ten jeden kawałek - http://www.youtube.com/watch?v=eM8Ss28zjcE i tu dla mnie między nimi nie ma żadnej różnicy. Nie porównywałem całej twórczości Queen'ów z jedną małą kiełbaską, bo to byłoby kompletnie niedorzeczne.
Norma jest w oczywistej większości społeczeństwa Polskiego , tu na forum też większość to faceci żonaci z kobietą albo mający dziewczynę . A facet udający kobietę ale nie tak do końca bo jajka poświęcił a brody mu już żal to wynaturzenie . Weźmy u zwierząt jeśli w stadzie bydła byście mieli byka co zamiast kryć krowy to krył by tylko inne byczki a obok krów w rui przechodził by obojętny to co ? Liberalni na poglądy ludzkie pewnie by doili byczka dojarką na jeden cycek ale każdy normalny farmer zadzwonił by po rzeźnika aby ten zrobił to co należy . Nie wstydźmy się bycia NORMALNYMI !!!!!!!
A tu się z Tobą koseś nie zgodzę. Rzadko się to zdarza, ale w końcu czymś się różnić musimy
Moje zdanie w tym temacie jest takie, że to, że do takiego byczka woła się rzeźnika jest tylko i wyłącznie podyktowane rachunkiem ekonomicznym w takich realiach, w jakich żyjemy, a nie brakiem tolerancji, niechęci czy znienawidzenia osobników homoseksualnych. Powiedz mi, co by było gdyby np. mięsa takiego byczka albo i nawet same jego jąderka (nie śmiejcie się bo są kraje, gdzie takie elementy są przysmakami), były szczególnie cenione przez jakichś, powiedzmy innych czy wręcz nienormalnych, koneserów smaku i płaciliby oni za nie grube pieniądze? Daję głowę, że wtedy właściciele takiego byczka tak chętnie po rzeźnika by już nie wołali... Dmuchaliby i chuchali na tego byczka lepiej niż na całe stado... Zresztą w tym co piszesz brakuje mi konsekwencji. Skoro wszystkie osobniki homo są nie teges, to dlaczego hodowcy wołają rzeźnika tylko do byczka geja? A co z krówkami lesbijkami? Rozumiem, że tego typu homo już może być i nikomu nie przeszkadza, tak? No to w końcu jak jest u Was z tymi homo, homo? Jedni są równiejsi od drugich czy nie?
Za sto lat ludzie żyjący w związku kobieta-mężczyzna będą gatunkiem chronionym na wymarciu,dla mnie ci odmieńcy to ludzie chorzy. Czy zna ktoś przypadki homoseksualizmu wśród zwierząt? Świat jest porąbany a co najgorsze najbardziej wali facetów,stylizują się na kobiety. Film Seksmisja chyba był proroczy.
Nie no Borys, przesadzasz. Zresztą skoro nawet tak uważasz, to chory nie znaczy gorszy. Kiedyś np. bito rudych, garbatych i okularników, bo to też byli "odmieńcy". A ilu takich spalono na stosach? Na murzynów też dziwnie jeszcze ludzie u nas patrzą... Ludzie LGBT (tzw. tranzystory), którzy dziś się lansują w mediach (fakt, że czasem aż zbyt często i zbyt nachalnie) chcą w końcu wyjść z cienia i teraz to oni "walczą" o swoją wolność. W ten sposób próbują zmieniać takie właśnie stereotypy, bo nie chcą dłużej żyć w ukryciu i być wytykani palcami. Oni chcą, żeby było normalnie... Mi także to przeszkadza, a czasami wręcz aż obrzydza, ale jak wiadomo terapia szokowa jest najlepsza. Jak zobaczyłem Wursta, to tak się zakrztusiłem, że gdyby nie żona to pewnie z tego świata bym zszedł. Wcale nie mam im tego za złe (chociaż może trochę...), a jak tylko się pokazują to albo przełączam kanał w telewizorze albo włączam radio. Zresztą ostatnio praktycznie tylko na nie się przerzuciłem. Polecam zwłaszcza jedynkę i trójkę. Zobacz sobie też tu http://pl.wikipedia.org/wiki/Homoseksua … erz%C4%85t .
...nie popieram gejów dla mnie to mimo wszystko choroba, bo nie jest to zgodne z naturą(a co może nie?).Wk...ą mnie tacy ludzie którzy twierdzą że to gejostwo jest ok , i wpierają mi że nie jestem tolerancyjny i agresywny..
Czyli chory znaczy gorszy, tak? A co powiesz na ludzi chorych na inne choroby? Co powiesz na inwalidów, ślepych, głuchych, rudych, grubych, okularników itd., itd...? Zresztą dlaczego piszesz (zresztą nie tylko Ty) w tym kontekście ciągle tylko o gejach? A co powiesz np. o lesbijkach? Np. o takich młodych i ładnych jak w jednym z ostatnich teledysków w wątku o fajnej muzyce i piosenkach...? Tu już tolerancja ma trochę inne znaczenie czy tylko mi się wydaje? Z tego co wiem, to większość facetów (tych normalnych oczywiście) bardzo je lubi i już nic przeciwko im nie ma, a jeżeli już, to na pewno nie tyle co przeciw gejom. Skoro nie lubimy homo, to bądźmy konsekwentni i nie lubmy żadnych homo, bo inaczej to pachnie to trochę hipokryzją...
Widzę, że minusów przybywa mi lawinowo. Dobrze się yokoslaw bawisz? Ciebie przyłapałem ostatnio, więc niestety Ciebie tylko za nie winię. Jeżeli jest inaczej, to na pewno inni minusodawcy staną w twojej obronie i się przyznają. Przecież to tacy prawi i sprawiedliwi osobnicy... No chyba, że oni też jaj w tej kwestii nie mają, no to sorry, będzie tylko na Ciebie.
Kosesiowi, też już się dostało... Szkoda słów... U nas na takie durne, głupie i szczeniackie zachowania mówi się tak - Gadaj z dupą, to Cię osra. Coś w tym jest...
...nie popieram gejów dla mnie to mimo wszystko choroba, bo nie jest to zgodne z naturą(a co może nie?).Wk...ą mnie tacy ludzie którzy twierdzą że to gejostwo jest ok , i wpierają mi że nie jestem tolerancyjny i agresywny..
Czyli chory znaczy gorszy, tak? A co powiesz na ludzi chorych na inne choroby? Co powiesz na inwalidów, ślepych, głuchych, rudych, grubych, okularników itd., itd...? Zresztą dlaczego piszesz (zresztą nie tylko Ty) w tym kontekście ciągle tylko o gejach? A co powiesz np. o lesbijkach? Np. o takich młodych i ładnych jak w jednym z ostatnich teledysków w wątku o fajnej muzyce i piosenkach...? Tu już tolerancja ma trochę inne znaczenie czy tylko mi się wydaje? Z tego co wiem, to większość facetów (tych normalnych oczywiście) bardzo je lubi i już nic przeciwko im nie ma, a jeżeli już, to na pewno nie tyle co przeciw gejom. Skoro nie lubimy homo, to bądźmy konsekwentni i nie lubmy żadnych homo, bo inaczej to pachnie to trochę hipokryzją...
Widzę, że minusów przybywa mi lawinowo. Dobrze się yokoslaw bawisz? Ciebie przyłapałem ostatnio, więc niestety Ciebie tylko za nie winię. Jeżeli jest inaczej, to na pewno inni minusodawcy staną w twojej obronie i się przyznają. Przecież to tacy prawi i sprawiedliwi osobnicy... No chyba, że oni też jaj w tej kwestii nie mają, no to sorry, będzie tylko na Ciebie.
nie napisałem nigdzie że lesbijki mi pasują chodzilo mi ogólnie o homoseksualizm. a jesli chodzi o minusy trudno niech bedzie na mnie , może jakoś zasnę dzisiaj z tym na sumieniu ...
Pomodlę się za Twój spokojny sen....
tylko do czego...?
A może kogo? Zresztą to nie ten wątek. W tamtym, co go już nie ma, miałeś to wszystko ładnie wyjaśnione.
Piotrze ja też minusy zarobiłem ale to pikuś ,co do krówek co nie chcą byczka to po skończonej laktacji i braku ciąży niestety taka krowa jałowieje co prowadzi do spotkania z rzeźnikiem .Tak to jest w świecie zwierząt że anomalia się usuwa w sposób naturalny albo przez człowieka . Piotrze dobrze że się w czymś różnimy bo to oznacza że żaden z nas nie jest chorągiewką i swoich poglądów potrafi bronić! Zaczeliśmy o tej nieszczęsnej eurowizji i aby szanse w konkursie wokalnym były równe to powinni śpiewać w workach na głowie a wtedy docenione było by wykonanie i talent a nie broda albo cipa nie na swoim miejscu .
A może kogo? Zresztą to nie ten wątek. W tamtym, co go już nie ma, miałeś to wszystko ładnie wyjaśnione.
napisałem ,,czego,, no bo chyba w Boga nie wierzysz...
Worki są zbyt drastyczne Osobiście uważam, że takie konkursy wokalne powinni puszczać w radiu, a zwycięzców potem mogliby pokazywać na żywo w tv. Ciekawe jakie wtedy by były reakcje publiczności?
PiotrK napisał/a:A może kogo? Zresztą to nie ten wątek. W tamtym, co go już nie ma, miałeś to wszystko ładnie wyjaśnione.
napisałem ,,czego,, no bo chyba w Boga nie wierzysz...
Wybacz, ale w tym wątku o tym dyskutować nie będę. Zresztą ten, w którego Ty wierzysz i do którego się modlisz, trochę jest kiepskawy i zbyt bardzo niedoskonały, żeby mógł przykuć moją uwagę, bo zbyt sporo różnych dziwactw, zboków, mutantów i do tego jeszcze jakichś paskudnych gejów nam tu natworzył, prawda?
myśle że to dzieło szatana raczej
Szatana to ja w gatkach trzymam i uwierz mi, ale tylu to on by nie dał rady zrobić...
Koseś nieźle dowaliłeś z tym workiem masz plusa. Może jak Piort napisał, że worki to przesada, ale z flagą na głowie już można, i wiadomo z z jakiego kraju
Mam nadzieję że nie dożyję czasów w których, operacje zmiany płci będą refundowane, albo że WOŚP będzie grała na rzecz biedaczków których nie stać na operację zmiany płci
Ostanio były u mnie całkiem ładne dwie kociczki i zanim zeszliśmy na tematy erotyczne to doszliszmy do ciekawych wniosków ano oskarżyły mnie że jako ateista też w coś wierze a ja wytłumaczyłem że ja wierze w to co rozumiem a one wierzą w to czego nie rozumieją i już dały sobie spokuj z nawracaniem ale powiedziały że jeszcze wrucą
bułgarki czy rumunki ? a może zwykłe ssaki leśne?
nie czaje twojego poczucia chumoru,chyba że to poważnie?
zartuje przeciez , a tak z innej beczki nad jezioro sławskie jezdzisz czasem?
Nawet nie wiem gdzie to jest,
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » must be the music
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo