Odp: Mdw 524
No to wrzuć jeszcze jakieś fotki żeby było za co + Ci dać
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Zakup kombajnu » Mdw 524
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10 11 12 … 36 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
No to wrzuć jeszcze jakieś fotki żeby było za co + Ci dać
Paweł dzwoniłeś o tego 525 do mojego kuzyna?
nie dzwoniłem. Szukam opryskiwacza bo mój już mnie ta wk...wił, że ostatni sezon jest
Zdjęcia dam troszkę później, w tej chwili jest częściowo rozebrany, jak skończymy go składać to się pochwalę , na razie prosiłbym o wyjaśnienie która kontrolka jest od czego na komputerze
No ja też za swojego się wziołem , jak będzie wypicowany wrzucę foto
Zdjęcia dam troszkę później, w tej chwili jest częściowo rozebrany, jak skończymy go składać to się pochwalę , na razie prosiłbym o wyjaśnienie która kontrolka jest od czego na komputerze
sam dojdziesz , wszystko jest proste i logiczne.
Co nieco się połapałem ale zastanawia mnie kontrolka od ciśnienia oleju cały czas świecą się 3 górne diody ( zielone ) nie ważne czy jest tylko włączony zapłon czy silnik pracuję. Tak powinno być ?
zapalone mają być jak silnik pracuje, jak zgaszony to czerwona
Dzisiaj sprawdziłem i okazało się że uszkodzony jest czujnik, przychodzi tam zwykły czujnik czy musi być jakiś specjalny ?
po symbolu sprawdz, ewntualnie telefon do pankowa
a co to za zegar masz pod komputerem. mi sie nie włanczał, to nie jest czujnik od osi?
Zdjęcie pożyczyłem z sieci na szybko, czujnik od jakiej osi bo nie kojarzę ?
strzelam nie wyraznie widać , musze u siebie poatrzec, no od osi jezdnej, tylko znowu po co.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7cb93d03c3a1.jpg
Od czego ta kontrolka ?
nie moge swojej madrej ksiazki znalezc ale dam za niedługo znać od czego to jest bo zapomnialem :stu:
I jak połapaliście się co to za kontrolka ?
I jak połapaliście się co to za kontrolka ?
nie wiem gdzie posiałem to... ale znajde, spokojnie
Jak znajdziesz książkę byłbym wdzięczny za opis wszystkich kontrolek, albo jakiś skan...
ok
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7cb93d03c3a1.jpg
Od czego ta kontrolka ?
znalazłem. W translatorze mi wyskoczyło poślizg wału pośredniego / kół jezdnych. bys maila podal to przesle skany od tych kontrolek. Tylko to po słowacku.
ja mam znów problem bo wywala mi awarię czujników strat. A na wytrząsaczach ich nie posiadam i nie jest to podłączone. Muszę gdzieś dokupić to i zrobić żeby było ok.
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10 11 12 … 36 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Zakup kombajnu » Mdw 524
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo