Odp: Mdw 524
Ten włącznik u mnie jest schowany pod blachą z przełącznikami w samym narożniku właśnie obok kostek od komputera. Jak jest wszystko poskręcane to go nie widać :nie_wiem:
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Zakup kombajnu » Mdw 524
Strony Poprzednia 1 … 10 11 12 13 14 … 36 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ten włącznik u mnie jest schowany pod blachą z przełącznikami w samym narożniku właśnie obok kostek od komputera. Jak jest wszystko poskręcane to go nie widać :nie_wiem:
Panowie mam pytanie bo muszę kupić szczotkę, która jest dookoła bębna ten co się kręci. Gdzie mam się udać z tym bo w pankowie nie mają ?
a u tego w Szerominku koło Płońska pytałeś?
Nie nie pierwszy raz o nim słyszę masz jakiś kontakt do niego ?
Błażej spytaj Rycha, może pojedzie do niemcowa po części
Wiesz ona jest warta może z 50 zł nie wiem czy będzie mu się opłacało.
No wiesz jak by przy okazji jechał to pewnie by wziął a zawsze oryginał. Mój kuzyn niedaleko Ciebie ma na sprzedaż 525H, pewnie ich znasz bo z Białowieży
kuzyn ma taki komputerek w 514 ,ale on wyświetla tylko pare czyjników
Nie nie pierwszy raz o nim słyszę masz jakiś kontakt do niego ?
poszukam i dam znać na pw
Wrzucałem już na forum nr do Szerominka ,mogę znowu 602 643 423.
Dzięki wielkie
yokoslaw a Twój kuzyn ma jakąś instrukcję do tego komputerka albo przynajmniej wie jak go się obsługuje
no włąśnie ma całkiem to odłaczone, ale to do koszenia nie potrzebne, chyba że masz obroty bebna na tym tylko a nie masz zadnych zegarów, proponowałbym jakiegoś dobrego elektryka sciagnąc jak chcesz to uruchomoć.
potrzebna mi jeszcze mi ta blacha co rozrzuca sieczke od sieczkarni - kierownica czy jak to tam się zwie. Sieczkarnia biso. Jeśli by ktoś coś wiedział...
Ja mam u siebie przy 514 też Biso i właśnie muszę też nieco zregenerować bo te uchwyty z góry powyrywane
A co do sieczkarni biso, to zasilana jest 24 V czy 12 V. U mnie przy elektromagnesie są 2 wejścia a wiszą niepodłączone 3 kable
U mnie jest na 24, i dwa kable wychodzą ze szczotkotrzymacza. Jak będę miał trochę czasu to pajadę do Wągrowca dorobić sobie nowy szczotkotrzymacz bo jak dzwoniłem to gościu mi mówił że te co oni robią to pasują do biso a koszt chyba coś koło 180 zł jak dobrze pamiętam
lbartnik a czy komputer w ogóle nie działa czy tylko częściowo
działa prędkość, hektary, reszta nie wiem
chciałbym wiedzieć jak to się ustawia jak jest tyle przycisków
i co tam na wyświetlaczu powinno się pokazywać - bo pewnie też się to kalibruje
za tą instrukcję w obojętnie jakim języku jestem w stanie zapłacić do 400 zł ale skąd ją dorwać
no włąśnie cięzko dostać, zrób jakieś zdjęcie tego i wrzuć to bedzie prosciej
Strony Poprzednia 1 … 10 11 12 13 14 … 36 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Zakup kombajnu » Mdw 524
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo