Temat: preparat na chwasty w kuku

panowie pilny temat na szybko na 22hektary dobry oprysk wiecie to piszcie

Fortschritt zt 423 a razy 2

2

Odp: preparat na chwasty w kuku

Narwal + cormax i kuku czysta jak łza  .

3

Ja tak jak Koseś Narwal +Sulkorn.

od małej myszki do Cesarza , wszyscy żyją z gospodarza

tel 782 616 889 dla kolegów z forum czynny całą dobę  Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki , tylko cuda zabierają mi trochę czasu.                                                                                                          "Mówią żem jest paranoid a ja nie przejmuję się jadę co fabryka dała ....."

4

gdzie to dostac bo w okolicy wysprzatane wszystko

5

Gadałeś z kimś z Chemirolu albo Dalgety albo Jawal?

E 516 na części
Telefon 695 076 269

6

napena

mdw

7

Ja kupowałem w Chemirolu.

od małej myszki do Cesarza , wszyscy żyją z gospodarza

tel 782 616 889 dla kolegów z forum czynny całą dobę  Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki , tylko cuda zabierają mi trochę czasu.                                                                                                          "Mówią żem jest paranoid a ja nie przejmuję się jadę co fabryka dała ....."

8

michu23 bez obrazy ale trochę późno szukasz środka ja zamawiałem wszystko na początku kwietnia to jeszcze był wybór kolega szukał początek maja już były problemy u nas z czymś konkretnym.

9

sytuacja mnie zmusila do tego a po drugie nie bede reklamowal tej firmy mieli dlamnie srodek czekali na wplate pojechalem a srodka nie bylo wydali komus innemu przez pomylke i niemaja nic o zbozach nie wspomne taki srodek mi dobrali ze na polach po prostu kwiaciarnia wstyd sasiedzi patrza namnie jak na wariata robie foto i jade na powazna rozmowe z tym panem

10

pewnie agroplon w pile. To Ty najpierw robisz wpłaty i łaskawie czekasz żeby Ci dostarczyli? Najpierw środek musi być na miejscu a przelew przy okazji... Adama Kowalskiego znasz co na naszym terenie jeździł kiedyś w Sano? Teraz robi w Dalgety i można z nim spoko pohandlować

E 516 na części
Telefon 695 076 269

11

Znajomy leciał majstrem i mówił, że super. Titus, mocarz, a jak to jest cukrowa to lumax

12

no leszek wiesz o co chodzi dzis byl u mnie przedstawiciel suflet zaczolem wspulprace z nimi wlasnie dzis srodki dostalem od reki na kuku elumis fochowa porade wkoncu normalni ludzie co przyjechali na pole popatrzeli pochodzili i dopiero powiedzieli jaki srodek jaka dawka zadzwonil do tej znanej firmy i poprosil zeby ktos przyjechal od nich no i byl za pol godz to zrobil z niego takiego malego robaczka ze szok nie wiedzial co powiedziec i wygonil go z pola trudno oprysk elumis na 25h 6900zl jade zaraz pryskac bo szkoda czasu jestem mlodym rolnikiem i musze sie uczyc na bledach bo inaczej takie medy beda nas kopac po dupie pozdrawiam wszystkich tych panow i panie srodkowym palcem hehe

13

Przepraszam, że tak późno, ale najlepszy moim zdaniem jest właśnie Elumis. W sąsiedzctwie, w
Instytucie Upraw i Gleboznastwa co roku patrzyli i szukali różnych środków na kuku. W końcu jacyś dyrektorzy przyjechali z Puław, aby przetestować nowy środek Elumis. Raz opryskali i pole czyste, a mieli niezłe chaszcze smile

14

Elumisem pryskam już któryś rok i zawsze pole czyste po nim smile

15

Michu a z tym agroplonem to trafiłem? Jeśli tak to był może u Ciebie Jagodziński? Gościu od nas ze wsi i u mnie nie ma co szukać big_smile

E 516 na części
Telefon 695 076 269

16

byla cala wycieczka jeden patrzal na drugiego i nie wiedzieli co powiedziec powiedzieli ze sciagna oprysk po niedzieli nie pamietam nazwy ale jak bym sie nie zagotowal to dalej bym tkwil z nimi w zielsku malo tego jak bym nim prysnol to bym popalil kuku bo moja ma po 8 lisci a ten srodek byl chyba do czterech albo szejsciu mowi sie trudno mam juz dobrane dokarmianie tej biednej kuku pelen asortyment fachowa wiedze takze jestem dobrej mysli pewnie juz w tym roku cudow nie bedzie ale kolejne lata przednami pryskalem lumaxem troche w tym roku przedwschodowo duzo przepuscil a robilem rozne terminy i dawki na opryskane 10h zadzialal tylko na trzech tak jak powinien i to jeszcze w sredniej dawce o co chodzi? teperatura byla wlasciwa opady tez jednym slowem ksiazkowy przyklad a tu taka roznosc sam juz niewiem moze w niektore dni tygodnia sie niepryska i tyle heheh