Temat: Mistrzostwa Świata Brazylia 2014
Kto wygra mecz otwarcia ? a kto cały mundial?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Mistrzostwa Świata Brazylia 2014
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kto wygra mecz otwarcia ? a kto cały mundial?
Brazylia a cały mundial Hiszpania...
jest 1:0!!!!!brawo chorwaci
Sędzia kalosz !!!
A szpakowski nie lepszy !
Takiej stronniczości w komentowaniu dawno nie widziałem .
Szkoda Chorwatów, Swoją droga drukarnia niezła była.
Żeby udowodnić faul na bramkarzu brazylijskim znalazło się z 10 ujęć ale żeby pokazać brutalne odepchnięcie w chorwackiego obrońcy przez strzelającego główką Brazylijczyka to już nie była dobrego ujęcia. Faulu z tego co pamiętam też nie odgwizdali a to było bardziej na karnego niż sytuacja zakończona karnym.
Ale Holendrzy upokorzyli wielką Hiszpanię !!! Hiszpanom nie pomógł nawet z fabrykowany karny .
A kto oglądał wczoraj mecz Polska - Włochy? 3-2
Brawo Holandia, piękny odwet
Wczoraj ? A ja myślałem że to dopiero w niedzielę . Grał ten sam skład co w ostatnim meczu ? Polska siatkówka w przeciwieństwie do futbolu osiągnęła poziom światowy .
No i Hiszpanie do domu, mam nadzieję że piłka południowo amerykańska zdominuje finał, bo tam się gra rwąc murawę, a nie na stojąco. Brawo Chile!!!
Brazylia a cały mundial Hiszpania...
No i faworyci do domu :walka: coś mi się zdaje że Niemcy wygrają te mistrzostwa .
Bendek napisał/a:Brazylia a cały mundial Hiszpania...
No i faworyci do domu :walka: coś mi się zdaje że Niemcy wygrają te mistrzostwa .
Taaaa
Holendrzy też myślę że coś pokażą
Angole już pokazali co potrafią
odkąd pamiętam zawsze kibicowałem Holandii i życzę im wygranej. Niemcy ja zawsze mocna i solidna drużyna, a Hiszpania hmmm na papierze mają najmocniejszy skład a z ich wszystkich piłkarzy którzy są na mistrzostwach można zrobić 3 równorzędne drużyny.
No i w końcu się doczekałem. Tyle lat rzutem na taśmę wychodzili fuksiarsko z grupy i się doigrali. Włosi do domu HURRRRRAAAAAAAAAA!!!!!!!
przegrali na własne życzenie
suarez wygryzł włochów
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Mistrzostwa Świata Brazylia 2014
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo