Temat: pas 4rzędowy do 516
Ale się w. wiłem chciałem uruchomić sieczkarnie i zasrany pas od niej przeskoczył na pas czterorzędowy i go zerwał i jak ktoś ma takie cudo to bym kupił bo nowy to niewiem czy kupać? ??
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Kupię » pas 4rzędowy do 516
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ale się w. wiłem chciałem uruchomić sieczkarnie i zasrany pas od niej przeskoczył na pas czterorzędowy i go zerwał i jak ktoś ma takie cudo to bym kupił bo nowy to niewiem czy kupać? ??
Jaki rozmiar?
daj symbol ja moge cos miec
muszę poszukać ale wydaje mi się że już gościu co był po części to go wział
http://www.thu.pl/ tu taki znalazłem 4hb 3530
tomek a niemożna 4 pojedyńcze tak też już widziałem i ponoć taniej
Tomek poszła krowa niech idzie i cielę.
Trzeba kupić nowy im już. Na początek proponuję rubęnę za nieduże pieniądze i tyle.
Powodzenia.
http://www.thu.pl/ tu taki znalazłem 4hb 3530
nie kupuj czeskiego. pozniej popatrze to dam znać
Mam taki pas jak coś to dzwoń- 505857445
Mam też ten 4HB 2240
no więc tak byłem dzisiaj u kolegi kolegi co 516 wziołem hurtem wszystkie pqsy jakie miał i zostałyvmi trzy co w rzaden sposób nie pasują do 516 i mogę je opylić za 50zł sztukę są nowe albo troche zurzyte a rozmiary to 4 hb 3760. 20x50x3600. 20x50x3500. Wieczorem wstawie je na tablice to będą fotki ,dzięki koledzy za zainteresowanie.
Bendek a tak z ciekawości to wiela chcesz za ten pas może na zapas bym se kupił
250zł
A ja swojego sprzedałem za 50 zł, wczoraj był klient po rurę od wysypu i jeszcze kilka osi też chce wziąć tylko najpierw jeszcze je wymontować. W sumie kombajn już ładnie się spłacił a jeszcze i tak ile zostało, na koniec resztę pociąć i ogólny rozrachunek będzie bardzo na plus. W całości nigdy bym tego nie dostał
Ale ja mam te pasy nowe więc myślę że to nie jest zła cena...
Mam większość pasów do E-516...
A jakiej firmy
Słuchaj pas jest czarny i ma żółte napisy, nie ma producenta, przyjechały z magazynu z Niemiec, jakoś musi być dobra bo moje kombajny i wszystkich w okolicy jeźdżą na nich już po kilka lat i nigdy mi nikt co do ich jakości nic nie zarzucił....
Teraz znowu potrzeba mi pas ten co idzie zaraz na młocarnie 4 rzędowy chyba 2420
A to nie przypadkiem 2240?
Bendek a masz 20/50/3950 cena
W katalogu jest tak jak napisałem
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Kupię » pas 4rzędowy do 516
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo