Odp: Mdw 524
to jest kontrolka od luzu, przy dźwigni zmiany biegów jest czujnik u mnie on był zacięty i kontrolka cały czas się świeciła, jak go nasmarowałem to gaśnie w momencie włączenia biegu
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Zakup kombajnu » Mdw 524
Strony Poprzednia 1 … 14 15 16 17 18 … 36 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
to jest kontrolka od luzu, przy dźwigni zmiany biegów jest czujnik u mnie on był zacięty i kontrolka cały czas się świeciła, jak go nasmarowałem to gaśnie w momencie włączenia biegu
sławek a ty skąd z wielkopolski ja konin i co już kosisz bo ja myśle ze moze za 2,5 tygodnia umnie żniwka
Międzychód, z drugiej strony wielkopolski
i co kosisz czy kiedy zaczynasz
Jęczmień przy domu już skoszony, jak zrobi się pogoda jadę na drugi kawałek
No to przednówek pogoniłeś
panowie mam pytanko,mam świeżo zakupionego MDW 524 i nie wiem jak się przyspiesza i zwalnia nagarniacze,który przycisk jest od tego bo na pewno nie w dżojstiku???
ja mam tym od bebna i wiatru nie wiem jak w 524
Na konsoli przy dżojstiku masz 3 klawisze, pierwszy patrząc od przedniej szyby to otwieranie rury, drugi regulacja prędkości motowideł, a trzeci regulacja prędkości bębna i wiatru, przynajmniej tak jest u mnie
Pawel21990 pamiętasz o tych skanach dla mnie?
Panowie mam pytanie bo dzisiaj grzebaliśmy troche z Ojcem przy Forszu i zauważyliśmy że zaraz za klepiskiemw strone wytrząsaczy nie ma grzebienia a w 514 był czy to normalane ?
powinien być kumpel kupił z olx zamiennik z 5 blachy i zadowolony nie to co z 3 i pęka
U mnie jest grzebień a na nim położony fartuch gumowy
a po co ten fartuch jak niemiaszki tego nie zrobili w fabryce to tego lepiej niech nie będzie
Tak już było jak go kupiłem
Jak ustawiacie pierwsze sito żaluzjowe te mała zaraz za podsiewaczem ? Ma być bardziej przymknięte niż te duże ? Jeszcze jedno pytanie jak powinna być ustawiona wiatrownica w 512 mam na środku fasolek a w 524 było na samym dole
Koledzy mam pytanie kiedyś pisałem o takiej szczotce co się kręci na bębnie przy chłodnicy. Ona jest okrągła dzwoniłem do pankowa zaśpiewali mi za nią 1600 zł stwierdziłem że to lekka przesada i macie pomysła z czego to można dorobić ?
Ze szczotki: )
http://otomoto.pl/fortschritt-524-john- … 41501.html tego niedawno oglądalem, w *** stanie, oryginał lakier, silnik aż mruczał,45 do oddania
No bardzo fajny ten kombajn, 4,2 heder bardzo pasowny. Czemu dopiero teraz facet go sprowadził? xd
A taki problem mam w swoim 524 panowie, otóż nie działa regulacja obrotów młocarni i wialni. Dodam że tydzień temu działało. Dziś w pole a tu dupa. w czym może tkwić problem?
Strony Poprzednia 1 … 14 15 16 17 18 … 36 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Zakup kombajnu » Mdw 524
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo