21

Odp: Mistrzostwa Świata Brazylia 2014

Polki własnie ograły Niemki w siatkę 3:1 to jest sport a nie te pedały biegające za piłką .....

22

finał Holandia Niemcy wygra Holandia

23

Nie lubię niemców ale Holandia może nie dać rady .

24

bramkarz Holandii miał nosa do karnych

E 516 na części
Telefon 695 076 269

25 Ostatnio edytowany przez Krzysiek (2014-07-09 06:41:23)

rzadko oglądam mecz piłki nożnej, ostatni cały chyba z 8 lat temu ( zazwyczaj za dużo biegają  bez sensu). Dzis sobie postanowiłem że obejrzę. Rozsiadłem się i cholera prze pierwszą połowę nie mogłem po piwo wyjść bramka za bramką..... teraz to już nie ma czego ogląć wiadomo kto wygrał
Sojuż Polsko Turecki - Brazylia
              5                   -     0

Aczkolwiek robi się gorąco

26

7-0 robi wrażenie yikes

27

Od 1ego meczu obstawiałem finał Niemcy-Holandia. 50% mam oby tak dalej. Dzisiaj się nadziabałem to jutro chyba na rzęsach będę chodził jak Holandia wygra hie hie.

28

Ale essesmany *** Brazylii  7-1 , jednak brazyliczycy grali słabiej niż nasz zespół a zamiast ich wolał bym Ghanę  aby grała w półfinale .

29

i tak by naszym dokopali a jak nie to to by byla sensacja ze polska brazylie pokonala i znow by piecdziesiat lat by nawijali ze dokopali brazyli jak ja juz widze mecz polska ktos to jestem chory a jak slysze ze to polska w 74' czy ktoryms tam zdobyla podium w pilce to krew mnie zalewa i to promowanie pilki w polsce a gdzie inne dyscypliny w ktorych prowadzimy czolowke np zuzel w poznaniu sie buntuje wiara ze za glosno gdzies tam na rusalce im jest po co nam zuzel przeciez jeden ze sportow motorowych gdzie polacy sa w scislej czolowce o oni puszczaja f1 go kiedys tam jezdzil kubica no ale juz niejezdzi kto lubi obejzy sobie na programie sport a nie na ogolnodostepnym ahh niedlugo mecz polska niemcy na narodowym chyba nie bedzie problemu czy zamknac dach czy nie bo nikt nie bedzie mowil przeciez o wyniku bo wstyd pewnie bedzie wynik niemcy-polska 3-0 a dlaczego taki zeby nam za duzego wstydu nie robic chyba ze jakis polaczek podk... niemiaszka i nie beda mieli hamulcow wtedy powinni zrobic z naszego narodowego wiezienie tak jak w brazyli z jednego stadionu i chyba kazdy sie domysla kto tam powinien siedziec moze admin mnie poprawi i przeniesie do innego watku bo troche nie na temat a troche tak hehe do wlasnego rozwazenia a tak to brazylia poraszka i klapa na calej lini wszyscy graja w pile ale i tak niemcy wygrywaja hehe mam nadzieje ze holendrzy im dokopia bo kto inny

Fortschritt zt 423 a razy 2

30

michu masz odemnie plusa za podejście do piłki nożnej. Żałosne jest to że w Polsce jest ona "sportem narodowym" ze pozostałe dyscypliny sportowe są zapomniane.
Wiecie że rugby jesteśmy całkiem nieżli

31

http://m.youtube.com/watch?v=B5XZWiJy5y0
Ot taka kwintesencja polskiej piłki nożnej.

Lepiej być nie może, co będzie się okaże....