i tak by naszym dokopali a jak nie to to by byla sensacja ze polska brazylie pokonala i znow by piecdziesiat lat by nawijali ze dokopali brazyli jak ja juz widze mecz polska ktos to jestem chory a jak slysze ze to polska w 74' czy ktoryms tam zdobyla podium w pilce to krew mnie zalewa i to promowanie pilki w polsce a gdzie inne dyscypliny w ktorych prowadzimy czolowke np zuzel w poznaniu sie buntuje wiara ze za glosno gdzies tam na rusalce im jest po co nam zuzel przeciez jeden ze sportow motorowych gdzie polacy sa w scislej czolowce o oni puszczaja f1 go kiedys tam jezdzil kubica no ale juz niejezdzi kto lubi obejzy sobie na programie sport a nie na ogolnodostepnym ahh niedlugo mecz polska niemcy na narodowym chyba nie bedzie problemu czy zamknac dach czy nie bo nikt nie bedzie mowil przeciez o wyniku bo wstyd pewnie bedzie wynik niemcy-polska 3-0 a dlaczego taki zeby nam za duzego wstydu nie robic chyba ze jakis polaczek podk... niemiaszka i nie beda mieli hamulcow wtedy powinni zrobic z naszego narodowego wiezienie tak jak w brazyli z jednego stadionu i chyba kazdy sie domysla kto tam powinien siedziec moze admin mnie poprawi i przeniesie do innego watku bo troche nie na temat a troche tak hehe do wlasnego rozwazenia a tak to brazylia poraszka i klapa na calej lini wszyscy graja w pile ale i tak niemcy wygrywaja hehe mam nadzieje ze holendrzy im dokopia bo kto inny
Fortschritt zt 423 a razy 2