41

Odp: Agregat uprawowo siewny

michu  kolega ma cos podobnego kupił na jesień  3 m   bez hydropaku  ciąga ciuchcią ....  gdyby to miało jeszcze wał  z przodu to by to przyzwoicie robiło ...   tak to   słabo  na moje oko ...  w orane chyba ze świeże ... ale znów bruzdy po kołach jak smoki ...  przed tym musi iśc agregat lub brony

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

42

Michu takie coś zrobisz sam a z tysiak zostanie w kieszeni. i pewne będzie co masz.

43

ja i tak bronuje po orce pola bo musze kamienie wyzbierac wiec bruzdy nierownosci zagarniam po takim agregacie i tak bedzie rowno czy ja wiem czy taniej wyjdzie zrobic samemu sam tego bym nie zrobil a ktos kto by to zrobil to tez by troche wziol sam wal juz ile kosztuje ze dwanascie zebow profile toczenia i by sie nazbieralo

Fortschritt zt 423 a razy 2

44

Panowie mam małą robótkę .... potrzebowal bym zdjęcie hydropaku  do siewnika  na jeden siłownik ...   musi to unieśc około tony ... chodzi mi o to z jakich profili jest  ten hydropak zrobiony i jaka jest średnica siłownika ?> zdjęcia mile widziane  z wymiarami  to byc było cudnie

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

45

czesc wojtas  na wieczór będziesz miał fotki z wymiarami

GG 16238418

46 Ostatnio edytowany przez farmer1 (2014-07-11 06:44:21)

Koledzy mam dylemat jaki agregat wybrać a mianowicie potrzebóje uprawowo siewny na bronie wirowej oczywiście nowy bo umowa w agencji na maszyny podpisana a w przyszłym tygodniu na ciągnik:D.Agregaty wchodzą z dwóch firm AMAZONE i KUHN tylko który lepszy

Świat należy do młodzieży Stary robi Młody leży

47

Aktywny Amazone to mercedes wśród aktynych

E 516 na części
Telefon 695 076 269

48

tylko amazone bierz

49

a wał pacera czy gumowy z gumowym nie miałem doczynienia

50

no teraz bardziej polecają gumowe, w amazone jest tak chyba że jest tyle tych krążków gumowych ile redlic i można ustawić tak żeby redlice szły albo na grzbiecie albo w dołku, jest możliwość przestawienia poprzecznego wału

E 516 na części
Telefon 695 076 269

51

jak masz glinę to tylko packera

52

moim zdaniem te gumowe to nie wypał, a polecaja żeby się pozbyć.

mdw

53

jak masz mozaiki to tylko crosskill nic lepszego packera w glinie czy mokrej ziemi pujdzie a jak zlapie suche to momet sie oklei i masz opor niesamowity na skrobakach mow packer w talerzowym ma 55cm srednicy i jak jade w mozajce to w suchym mometami staje a crosskill jest ciezki gline rozdusi a piach przeleci a gumowe sobie odpusc

54

Dzienki chłopaki za porade w poniedzieli mam mieć najazd dilerów to się będzie negocjować