Temat: Dobre pomysly i przeróbki w gospodarstwie poparte zdjeciami
proponuje najpierw wstawic foty ,potem opis i za wiele nie filozofować
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Inne maszyny » Dobre pomysly i przeróbki w gospodarstwie poparte zdjeciami
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
proponuje najpierw wstawic foty ,potem opis i za wiele nie filozofować
pepe75 dobry pomysł zachęcaj zachecaj do tego wklejania może sie czegos nauczymy
ciekawe opisz dokładniej jak to to działa
zrobiona jest z myślą załadunku świń z boksów na głęboką ściułkie a działa tak .Cofasz tyłem pod chlewnię wysówasz dotyłu tylną ściane ktura jest podnoszona do góry jak świnie znajdą się między tą ścianą a przyczepo rozsówa się boki tej ściany oraz wysówa się podest i włączam wciągarkie napędzano silnikiem hydraulicznym a potem to tylko same kwiczenie świń i przyczepa jest pełna to tyle pokrótce
masz plusa tu maja byc wszelkie dobre pomysły -taki bank ułatwień
ciekawe +
nie no tym mnie powaliłeś +
heheh troche pracy i sie wszystko zrobi , dodam jeszcze moich pare samoróbek z gospodarstwa
masz plusa przemek ja też niemogę usiedzieć w domu tylko prawie zamieszkałem w warsztacie a co do sieczkarni to nosiłem się z zamiarem wmontowania w moią niemkie prasy koatkującej ale narazie brak czasu pozdrawiam wynalazcę !
szrokość tych bron wynosi 9m
Dobry jesteś ! +
sprobuje jeszcze dac jakies nasze wynalazki jak bede mial czas
z zasypu powietrzem czy redlerem zboże idzie?
rura na siłownik w bizonie-po rozłożeniu do sypania zapinasz ja dodatkowo klamrami czy trzyma wszystko silownik no i gdzie dołożyłes sekcję do rozdzielacza do 2 czy 3 sekcyjnego?
zasyp ciagnie na powietrze , dodatkoa sekceje podłaczylem do rozdzielacza ktory odpowiada za wysów-wsów mototwideł , tak rure musze podpiac
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Inne maszyny » Dobre pomysly i przeróbki w gospodarstwie poparte zdjeciami
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo