Odp: Prawo Jazdy - Kat B1.
No co racja to racja ale jak do szkoły nie ma czym dojechać to trza myśleć,a co do auta to są na allegro rzekomo odchudzone z papierami tylko czy to nie jakiś przekręt?
+7/-0
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Prawo Jazdy - Kat B1.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
No co racja to racja ale jak do szkoły nie ma czym dojechać to trza myśleć,a co do auta to są na allegro rzekomo odchudzone z papierami tylko czy to nie jakiś przekręt?
Masz dylemat dzwoń starostwo powiatu rejestracja pojazdu.
ile b1 kosztuje ?
Nie słuchaj oszołomów z odchudzaniem auta !!!
1. żaden diagnosta nie podbije ci przeglądu !
2. przy pierwszej kontroli masz mandat ,zabrane dokumenty auta i sprawę o fałszerstwo !
3. w razie wypadku oc nie pokryje szkody a jeśli będą szkody na ludziach to już nie będą przelewki !
Wiadomo że ostatnia nowelizacja ustawy o ruchu zabiła B1 obniżając i tak już niską masę aut. Możesz zrobić kat T w wieku 16lat i ciągnąć ciągnikiem skład 40t a nie możesz jechać małym smartem
no to ciągnikiem do szkoły:)
No to poco sprzedają auta z dokumentami na b1,skoro to i tak nieprzydatne , w ten sposób wprowadzają ludzi w błąd i pakują w tarapaty!!!:nooo:
forszaj a gdzie ty mieszkasz? a już widze... w "kraju tuska"... mieszkasz w polsce i nie wiesz jeszcze że polak wszystko zrobi by zarobić... Dasz się nabić w butelkę to on z ciebie będzie łacha darł, jak myślisz to możesz mu się w nos śmiać... jak to mawiała pewna Bieńkowska: "sory, sory taki mamy klimat". a co do tych b1 to jak nie wiesz na co kasę wydać to przepij ją będzie większy z tego pożytek jak z tego niby prawojazdy.
Łatwo nabić w butelke sie nie dam, bo jak nie wiem to sie.pytam.np na ukochanym forum fortschritta,a nie zaraz pchać sie w nieznane.rozżutny to ja nie jestem i kasy na bzdury nie wywalam poza tym jest dług i trzeba skromniej żyć.Prubuję wyjść z sytuacji i wygląda na to źe musze zmienić szkołę bo zabrali mi ostatni autobus.Tak rozwija sie nasz kraj.
Forszaj nie odbieraj czasem mojego wcześniejszego postu jako dokuczliwego bo nie było to moją intencją .Sam chciałem córkę posłać na b1 ale auta do kitu i do tego drogie a i szkół nauki jazdy nie mam ,dlatego temat na razie odpuściłem .
Ja miałem zrobione B1 i auta nie dało mi sie kupić bo za drogie Chociaż u mnie jeździli Tico itp i najwyżej co mandat wlepiali a jak jeździli tym Daihatsu to nic nie robili tylko kontrolowani i trzeba było mieć wszystko na tip top bo mandat był a za samochód że takim jeździli to nie Ja też miałem tylko Autobus z rana i popołudniu i 10% lekcji miałem opuszczonych bo autobus szedł 14:40 a lekcje były często do 15:15...
może skuterek? jesien wiosna spokojnie dasz rade gorzej zimą
zimą na nartach
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Prawo Jazdy - Kat B1.
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo