1

Temat: 303 Bez silnika - Na części

Witam,
sprzedam części od 303
- orbitol (2 szt.) 400zł za szt.
- rozdzielacz dwu sekcyjny 300zł
- rozdzielacz trzy sekcyjny 400zł
- koła tylne oryginalne 2 szt. 1100zł
- koła przednie 2 szt. 600zł
- chłodnica wody (2 szt.) 300zł za szt.
- sprzęgło kompletne z łożyskiem oporowym, z łożyskiem miedzianym 2 lata po remoncie przez Panów z Grudziądza jak nowe 1200zł za komplet ze wszystkim od sprzęgła

Jak coś innego potrzeba pisać na PW. Z cenami które podałem też się dogadamy. Pozdrawiam.

2

Odp: 303 Bez silnika - Na części

Posiadam też papiery do 303,do uzgodnienia

3

Witam,
widzę brak zainteresowania częściami mojej 303. Proszę dzwonić 792 544 184, mówić co potrzebne i samemu proponować cenę ponieważ za niedługi czas pójdzie reszta na złom a niektóre części są naprawdę godne polecenia, papiery też są aktualne.

4

Zawory załączania przedniego napędu i blokady ?

5

Czy chodzi Ci o te aluminiowe obudowy które załączają przedni napęd?

6

Nie, o te pokrętła ( zawory) od pneumatyki którymi załącza się napęd, są gdzieś pod kierownicą. W sumie nie wiem bo ich nie mam smile

7

Mam coś takiego,chyba nawet dwa komplety

8

witam jaka cena tych zaworów od napędu i blokady?

9

Witam,sprzedam mojego 303 bez silnika z papierami w całości + części które posiadam a trochę ich jest,jeśli do końca roku nie pójdzie to znajdę inne rozwiązanie ,cena 3500 zł

10

A zapodaj jeszcze foto tego co masz. Oprócz silnika jeszcze cos braknie?

Lepiej być nie może, co będzie się okaże....

11

Mój 303 chociaż sprawny w tym roku jedynie chodził w wale po oranym ze względu na szerokie kapcie, od 516. Jeżeli mowa o komforcie, mój polega na tym że w razie co jest ciągnik rezerwowy i bieda mi nie dokuczy. Miałem dwóch chętnych na niego bo skoro stoi to nie potrzebny, pierwszy dawał 6 drugi 7 tyś zł. Niema takiej opcji żebym się go pozbył, no przynajmniej w najbliższych kilku latach.

12

No ja szukam czegoś do betoniarki dla szwagra bo mi zbrzydło myć co chwila mojego forsza....

Lepiej być nie może, co będzie się okaże....

13

Witam,nie aktualne ,sprzedany w całości z papierami,pozdrawiam

14

Witam,został mi rozdzielacz 3 sekcyjny do 303 lub 323 sprawny ,200 zł ,oferta ważna do końca miesiąca ,pozdrawiam

15

witak  dolanczam sie do tematu bo nie bede zakladal nowego sprzedam praktycznie calego 303 na czesci papiery sa od 300 ciagnik kolegi ale stoi u mnie jak by cos potrzeba to pisac

Fortschritt zt 423 a razy 2

16

Opony tył są

W końcu się udało...............
Rolnik hobbbysta ( zmieniam hobby na wino kobiety i śpiew
Specjalista od "burz" smile

17

opona jedna prawie nowa druga szmelc na dojechanie gdzies jedynie

Fortschritt zt 423 a razy 2

18

witam  przyłacze się 303 stan dobry z papierami i rozrzutnik obornika forszaja 6 t zawieszenie i skrzynia cała przekładnie sprawne tasmy i wał wyrzutowy do zrobienia lub przerubka na przyczepe sztywną 2 zł za kg