Temat: nieWIELKA WYPRZEDAŻ :-)
sprzedam części z linku poniżej, rozsądne propozycje cenowe wskazane, sprzedaż "drobnicy" tylko w komplecie
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Sprzedam » nieWIELKA WYPRZEDAŻ :-)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
sprzedam części z linku poniżej, rozsądne propozycje cenowe wskazane, sprzedaż "drobnicy" tylko w komplecie
kolego w tej cenie przesuń przecinek w lewo to może ktoś się skusi na całość może.....
fakt cena zaporowa
to prawda nie wiem czy ktoś da stówę za wszystko?
to nie jest cena do zapłacenia, jakiej bym nie wstawił to każda komuś nie będzie pasowała, więc wziąłem taką jaka jest, poza tym pisałem, że czekam na oferty a nie rady
to nie jest cena do zapłacenia, jakiej bym nie wstawił to każda komuś nie będzie pasowała, więc wziąłem taką jaka jest, poza tym pisałem, że czekam na oferty a nie rady
Kolego nie denerwuj się ,ale nie wiem czy zauważyłeś że wszyscy na tym forum udzielają sobie rad lub pomagają a koledzy grzecznie ci zasugerowali że cena jest za wysoka
no przecież napisaliśmy ile to jest warte.
A generalnie to proponuje wrzucić to do bagażnika i do skupu.....
Przy okazji moze coś ciekawszego znajdziesz na złomie....
Panowie Spokojnie niech poczeka jakiś czas może się ktoś znajdzie co to potrzebuje ) na złom zdąży wywieźć
A generalnie to proponuje wrzucić to do bagażnika i do skupu.....
Przy okazji moze coś ciekawszego znajdziesz na złomie....
tym tekstem sobie chwały nie przynosisz, w przeciwieństwie do ciebie ja staram się pozbyć "złomu"
ha ha widać że rzadko bywasz na złomowisku tam to dopiero skarby można znaleźć
ceowniczki, kontowniczki ,koła, kółeczka ,oski nie wspominając o całych ciągnikach kombajnach
ja bardzo często jak jade na złom to do domu zawsze coś wiozę z powrotem
Trochę w tym racji jest. Wczoraj znalazłem na złomie lemiesz nówkę do kvernelanda i komplet piersi do kuhna, wszystko jak nowe. Szkoda że kompletu lemieszy nie było
A ja wypatrzyłem u złomiarza HL 8011 i Ursusa C385, Muszę popytać czy odstąpiłby przyczepę za rozsądne pieniądze.
Też bym chciał znaleźć taką HL na złomie
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Sprzedam » nieWIELKA WYPRZEDAŻ :-)
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo