1 Ostatnio edytowany przez MR.PODLASKI (2014-11-01 01:55:34)

Temat: nieWIELKA WYPRZEDAŻ :-)

sprzedam części z linku poniżej, rozsądne propozycje cenowe wskazane, sprzedaż "drobnicy" tylko w komplecie

http://olx.pl/oferta/czesci-fortschritt … 6Syd3.html

2

Odp: nieWIELKA WYPRZEDAŻ :-)

kolego w tej cenie przesuń przecinek w lewo  to może ktoś się skusi na całość może.....

3

fakt cena zaporowa

Świat należy do młodzieży Stary robi Młody leży

4

to prawda nie wiem czy ktoś da stówę za wszystko?

5

to nie jest cena do zapłacenia, jakiej bym nie wstawił to każda komuś nie będzie pasowała, więc wziąłem taką jaka jest, poza tym pisałem, że czekam na oferty a nie rady

6

MR.PODLASKI napisał/a:

to nie jest cena do zapłacenia, jakiej bym nie wstawił to każda komuś nie będzie pasowała, więc wziąłem taką jaka jest, poza tym pisałem, że czekam na oferty a nie rady

Kolego nie denerwuj się ,ale nie wiem czy zauważyłeś że wszyscy na tym forum udzielają sobie rad lub pomagają a koledzy grzecznie ci zasugerowali że cena jest za wysoka

Świat należy do młodzieży Stary robi Młody leży

7

no przecież napisaliśmy ile to jest warte.

8

A generalnie to proponuje wrzucić to do bagażnika i do skupu.....
Przy okazji moze coś ciekawszego znajdziesz na złomie....

9

Panowie Spokojnie    niech poczeka jakiś czas może się ktoś znajdzie co to potrzebuje smile)  na złom zdąży wywieźć

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

10

Krzysiek napisał/a:

A generalnie to proponuje wrzucić to do bagażnika i do skupu.....
Przy okazji moze coś ciekawszego znajdziesz na złomie....

tym tekstem sobie chwały nie przynosisz, w przeciwieństwie do ciebie ja staram się pozbyć "złomu"

11

ha ha widać że rzadko bywasz na złomowisku tam to dopiero skarby można znaleźć 
ceowniczki, kontowniczki ,koła, kółeczka ,oski nie wspominając o całych ciągnikach kombajnach 
ja bardzo często jak jade na złom to do domu zawsze coś wiozę z powrotem

12

Trochę w tym racji jest. Wczoraj znalazłem na złomie lemiesz nówkę do kvernelanda i komplet piersi do kuhna, wszystko jak nowe. Szkoda że kompletu lemieszy nie było tongue

13

A ja wypatrzyłem u złomiarza HL 8011 i Ursusa C385, Muszę popytać czy odstąpiłby przyczepę za rozsądne pieniądze.

Małe świństwa mówi się głośno... Wielkie - szeptem. Prawdy natomiast nie mówi się w ogóle. Kto wie czy każda prawda nie jest w gruncie rzeczy największym świństwem? więcej
Marek Hłasko - Ósmy dzień tygodnia

14

Też bym chciał znaleźć taką HL na złomie smile

http://img99.imageshack.us/img99/609/annimatiebalktx6.gif http://i51.tinypic.com/143g949.gif

"...badz czlowiekiem laskawym tak, i od czasu do czasu wcisnij prawy ALT."

ŁONA -ĄĘ (klik)