1

Temat: kupię rozrzutnik T-088

Tak jak w temacie kupię rozrzutnik ale chodzi mi tylko o samą rame nośną z felgami, czli bez burt wałków, przekądni ,podłogi.Jakby ktos cos wiedział  było by fajnie, oraz potrzebował bym siłownik od zamykania rury wyładowczej i zmijke ktura jest w zbiorniku wraz z tymi grodziami (zasuwami) od kombajnu E 516 lub 517 jak cos prosze pisac na PW. dziekuję:):)

2

Odp: kupię rozrzutnik T-088

Jak coś tom do 516 wszystko co potrzebujesz ale ja jestem z centrum,Laszek jest z okolic Piły i on chyba powinien mieć to samo.

Nie ma że się nie da, jak się nie chce to się nie da...;)

smile E-516 na części. smile

3

Mi to wygląda jakby Dzemek przyczepę samorozładowczą konstruował.

4 Ostatnio edytowany przez DZEMEK (2014-11-11 20:53:35)

no androl dobrze ci sie wydaje.częsc elementów juz mam ,zbiornik główny wraz ze zmijka  w srodku niedługo dotrze do mnie zazachodniej granicy ,rure główna  od 517 tez mam tylko władnie  brak jeszcze ramy :hmmm: no i pare takich pierdół,ale  bez nich niebedzie to wszystko grało. ogólnie bedzie to cos na wzór przyczepy HAWE bo znajomy spod gościna posiada taka i zrobie prawie plagiat takiej.

5

no ja zbiornik mam od 516, rura już poszła pod Białogard.
Tutaj niedaleko mnie gościu ma takie coś, podobno to było do odwózki winogron...
http://olx.pl/oferta/zbiornik-zmijka-CI … c9da3311d8

E 516 na części
Telefon 695 076 269

6 Ostatnio edytowany przez DZEMEK (2014-12-19 20:23:35)

ponawiam temat nikt nic nie słyszał przypadkiem:hmmm:

7 Ostatnio edytowany przez Laszek (2015-11-15 10:35:55)

Dzemek jak tam daleko z konstrukcją przyczepy przeładowczej?

E 516 na części
Telefon 695 076 269

8 Ostatnio edytowany przez farmer1 (2015-11-15 21:56:16)

DZEMEK napisał/a:

ponawiam temat nikt nic nie słyszał przypadkiem:hmmm:

ja mam do sprzedania jak by ktoś chciał http://olx.pl/rolnictwo/maszyny-rolnicz … 88/?search[filter_float_price%3Afrom]=7000&search[filter_float_price%3Ato]=12500&search[private_business]=private ten za 12tyś

Świat należy do młodzieży Stary robi Młody leży

9

ty powiedz mi bo widze ze jeżdzisz szambiarką jest na tym pieniądz ile bulisz za oczyszczalnie bo ja sie zastanawiam nad tym
na co uważac i tak dalej jakie pozwolenia

10

akurat ta szambiarka brata jest on się tym zajmuje ma 2 sztuki akurat ta co na zdjęciu do sprzedania jest . Jak chcesz się dowiedzieć odnośnie zezwoleń i tak dalej to ten numer z beczki jest jego zadzwoń do niego powiedz że jesteś od Grześka to ci powie co i jak

Świat należy do młodzieży Stary robi Młody leży

11

przyczepa jest  na etapie  szukania ramy ,po zrowieniu wanny  ze slimakiem wyszło ze   rama bedzie pasowała albo od starego htsa tego na 3 podporach lub od ruskiej przyczepy tandemowej.