Temat: kupie pług
kupie pług do fortschritta 303 albo obrotowy albo ciągany fortschritta b-201. Pozdrawiam
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Kupię » kupie pług
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
kupie pług do fortschritta 303 albo obrotowy albo ciągany fortschritta b-201. Pozdrawiam
Ode mnie z wioski znajomy ma http://tablica.pl/oferta/plug-fortschri … af123fb1c0 np i coś tam opuści
Spójnia Nochowo sprzeda 2szt pług b-200 cena 1900zł/ szt
Yokoslaw jak mu się ten agregat sprawdza szukałem Fortschritta ale nić ładnego nie mogę znaleźdz
chyba jednak będę szukał obrotowej 4 albo szerokiej 3 bo swoją 4 właśnie sprzedałem.:D
Yokoslaw jak mu się ten agregat sprawdza szukałem Fortschritta ale nić ładnego nie mogę znaleź
Ja mam taki sam tylko 6 metrowyi ładniejszy , i na nomalnych ziemiach jest ok, na glinie nic nie robi... Ten jest wart z 3 tysie,
Czyli fortschritta lepszy myślę że do wiosny znajdę coś ładnego w mojej okolicy.
Nie no ten jest lepszy niż fortschritta
Yokoslaw wstaw fotki swojego jeśli możesz zobaczymy elementy robocze
właśnie jak dzisiaj przechodziłem koło niego to pomyslałem o tobie chciałem zrobić właśnie zdjęcie i wrzucić ale jestem kiepski w te klocki...
Wrzuciłem zdjecia w watku agregaty
a więc pług już kupiłem i nie chce zakładać nowego wątku więc teraz poszukuje tura do c360
A jaki?
tez eberharda taki sam jaki miałem ale ten jest w lepszym stanie
b-201 5-skibowy poszukiwany. Stan obojętny. Elementów roboczych moze nie być. Ważne by była rama, słupice, siłowniki i piasty.
Potrzebna mi też gruszka od atlasa lub phx. Najlepiej jak najbliżej.
na co chcesz przerobić?
F16 ?
Mam jednego na gęsiostope zrobione. Teraz gromadze materiał na Gruber na wąskim dłucie. Potrzeba 2x b-201, aku hydrauliczny, trochę kół na wał oponowy i parę innych drobiazgów. Budowa tradycyjna 3 belkowa, wał lub włóka wyrównującą i na koniec wał oponowy.
koledzy a ja jestem zainteresowany znow cala jedna skiba do 201 i tych nie wiem jak sie to nazywa w czym chodza tloki od skib bo tloki mi dal gosciu luzem a na ramie niema nic
Bamreras daj spokój z B201 i z tą całą hydrauliką. Za 200zł masz za sprężynowy. Uszczelniacze nie są wieczne w tłokach. to tego węże...... akumlator.... Ja dowiozłem dziś kolejne 40kg ceownika 100 na mojego F 16 .....
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Kupię » kupie pług
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo