Odp: GG FORUMOWE
u mnie -4 ale mało łba nie urwie
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Strony Poprzednia 1 … 143 144 145 146 147 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
u mnie -4 ale mało łba nie urwie
Mpopis nie mogę znaleźć twojego nr. tel. :stu:
tel.604 264 168
Nad ranem -3 teraz 0 ale wiatr przenikliwy
U mnie tak samo jak i u Kosesia -13 kolo 5 z rana. Ale to juz kilka dni wacha sie miedzy -7 a -12
Chłopaki , Geslerowa w Przachu u Barłożka na TVN leci !
chyba sobie jaja robią ... 3 zł za godzinę ... powinni tego gościa za jaja powiesić
Wszyscy burżuje w Przachu tak robią ...
Przasnysz, Pułtusk i inne miasta - pracy praktycznie brak i pracodawcy to wykorzystują... Sam na zime gdzies chce isc i w okolicy nic nie ma
Czy glikol taki co sie leje do pompy ciepła czy solarów mozna nalać do chłodnicy i silnika
masz płyny glikolowe do chłodnic....
Są ponoć takie co można stosować tak mi mówił kolega jak montował kolektory i on lał do transportera od kilku lat ale inne to podobno aluminium niszczą,coś na ten temat chyba wie bo od 8 lat tylko tym się zajmuje całe osiedla robi jako podwykonawca.
Przasnysz, Pułtusk i inne miasta - pracy praktycznie brak i pracodawcy to wykorzystują... Sam na zime gdzies chce isc i w okolicy nic nie ma
Pułtusk Przasnysz http://fakty.interia.pl/tylko-u-nas/new … cts_photos
Pawel21990 napisał/a:Przasnysz, Pułtusk i inne miasta - pracy praktycznie brak i pracodawcy to wykorzystują... Sam na zime gdzies chce isc i w okolicy nic nie ma
Pułtusk Przasnysz
http://fakty.interia.pl/tylko-u-nas/new … cts_photos
Było w tv Dziś Karola spotkałem jak pszenicę odwoziłem na Kałęczyn
No to Paweł masz nowego kolegę.
co sie dzieje z PiotremK?
Dawno się nie odzywał....
Czy wasze 303 też tak drgają trzęsą sie na wolnych obrotach mój od jakiegoś czasu trzęsie sie nie samowicie co to moze byc
Panowie pisze to ze smutkiem,część z was już może o tym wie otóż 9 grudnia TVP kończy emisję "Mody na sukces".
marcin kończy się sprzęgło gumowe albo masz zabrudzone błotem sprzęgło i jest nie wyważone na końcu zostaje łożysko to na początku sprzęgła
Strony Poprzednia 1 … 143 144 145 146 147 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo