Odp: GG FORUMOWE
Sprzęgło nie wyważone może byc tylko tarczę wymienialiśmy i nic nie ruszałem guma cała
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Strony Poprzednia 1 … 144 145 146 147 148 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Sprzęgło nie wyważone może byc tylko tarczę wymienialiśmy i nic nie ruszałem guma cała
teraz tylko oblać zakup i czekać żniw
Gratuluje zakupu, wiele wyszedł?
Gratulacje!!!!!Znajomy kupił takiego i pracował nim w minione żniwa,jest zadowolony pod względem ekonomicznym i jakości pracy.2,5 ha/godz to normalka
ile dałes?
Piękny sprzęt ,jak będę gdzieś w okolicy to wpadnę obejrzeć ,który to rok?
Rok to grudzień 1992 , a cenił 65 000 ale dobrze się targowałem.
Janusz będziesz się cieszył z pracy hederu, to ma jeszcze stary typ kompa i przeniesienia napędu z silnika. Z tym właśnie czasami bywał problem ale na takie swoje użytkowanie to będzie Ci chodził latami. Rura tam wchodzi do zbiornika ze zbożem tak jak w 516?
A 514 teraz na handel czy młody będzie śmigał na usługach?
Janusz gratuluje zakupu!
Co rok to zakup. Ford teraz MF patrzeć tylko jak nas opuścisz w związku z brakiem maszyn z DDR. Oby nie.....
Rafał rura wchodzi tak jak w 516 i przeniesienie jest na krzyżakach,514 na razie nie pozbędę się ,za duże ryzyko awarii do puki nie poznam MF.
Janusz co cię skłoniło do zakupu większego kombajnu ?
Gratulacje i bezawaryjnej pracy!!!
Tomek,za długo schodzi mi z żniwami,514 mam 9 czy 10 żniwa i troszkę stała się dla mnie za mała.Myj starszy syn w przyszłym roku w wrześniu kończy 18 lat i powinien mnie odciążyć w niektórych pracach np. w koszeniu i w tym roku będziemy obydwaj się przyzwyczajać do MF ,514 znamy od podszewki.
Gratulacje ... cena nie wielka jak za taki kombajn i rok maszyny bezawaryjnej i przyjemniej pracy ... )
byłem oglądałem ale mało kasy co onim myślicie http://olx.pl/oferta/ciagnik-ursus-1634 … 0c2a3fcb85 tak z ciekawości
mam być szczery wolałbym kupić drugiego forsza zamiast ursusa dla mnie to nie jest dobra marka jestem przekonany do forsza chociaż maszyny już wiekowe mają lepsze rozwiązania
Ładny sprzęt.Mikołaj hojnie cię obdarował.
Gratulacje i bezawaryjnej pracy
Marcin jak by cena była niższa to ciekawa propozycja .Tomek 323 Pokaż mi choć jedną rzecz która jest lepsza w forszu 323 od tego co podał Marcin ? Wiadomo po za ceną .
Strony Poprzednia 1 … 144 145 146 147 148 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo