61

Odp: Wysłodki buraczane

bendek  bliżej masz do cukrowni krasnystaw

GG 16238418

62

Bendek napisał/a:

Zorak dałoby rade kupic u Was tych wysłodków jak bym transport załatwił?

zapewne tak, Wojtas jest bliżej cukrowni to może coś więcej powiedzieć ale koszta transportu nie adekwatne do ładunku.

gg 5118068

63

ja do cukrowni mam 34km  więc bliziutko .. ale transport  pewnie by był równowartością ładunku jeśli nie wiekszą ... bo nie wiem ile teraz stoi transport

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

64

u mnie wysłodki 2000 za łódkę w odległości 50km od cukrowni.
zdarza się okazja za 1800, w zeszłym roku 1600zł

Wysłodki z Kruszwicy

Ten Adolf Hitler to dziwny człowiek. Nigdy nie zostanie kanclerzem, najwyżej ministrem poczty, a i to bardzo wątpliwe! To tylko zarozumiały Czech, który wynurzył się z rynsztoka. Że ludzie się go boją, oto czego nie mogę pojąć! Najdalej za rok zostanie zapomniany, a o jego partii, młodych łobuzów nikt nawet nie będzie mówił.”
[Paul von Hindenburg w rozmowie z gen. Schleicherem i bp. Münsteru, 24-02-1931]

65

mi udało się załatwić po 11 zł ale musiałem sam jeździć 25km. Od tygodnia już skarmiam.

gg 5118068

66

Koledzy jak wysłodki mają się do innych pasz objętościowych???

67

dobry zamiennik, znam kogoś kto karmi tylko  wysłodkami i sianokiszonką jako objętościowe, w bydle opasowym i nie źle mu to idzie, ja stosuje jako dodatek do kiszonki z QQ. trochę brakuję włókna ale można to nadgonić słomą albo sianem

Fortshritt: ZT325-A , D038, B-201.
Ford NewHolland 7840, Lamborghini 653 DT,
URSUS C-360 , Caterpillar 428B,
Case Magnum 7210, MF 38