Odp: Ciagnik FORTSCHRITT 323A
89' ostatnie roczniki co grały w piłkę..... Koseś nieskromnie ja też tak czasem o sobie mówię a na koniec ''a skromność to moja największa zaleta'' Zorak dobrze napisałeś, też się pod tym podpisuję.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Sprzedam » Ciagnik FORTSCHRITT 323A
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
89' ostatnie roczniki co grały w piłkę..... Koseś nieskromnie ja też tak czasem o sobie mówię a na koniec ''a skromność to moja największa zaleta'' Zorak dobrze napisałeś, też się pod tym podpisuję.
Jestem za jak najbardziej bo moze ktos poczuc sie pokrzywdzony z mojego pokolenia przez starszych kolegow mysle ze trza konczyc te dyskusje bo odbiegamy od tematu watku
JJ 82, chcesz kupić Fortschritta 323 o ile dobrze rozumiem tekst. Ty chcesz kupić, ja już kupiłem i w tym miejscu jest mała ale znacząca różnica. Ja Ci nie bronię kupić klamota za 45 tys zł. Chcesz to mojego Ci sprzedam za tą cenę. Ładny i prawie sprawny. Bo całkiem sprawny to był jak w fabryce na taśmie stał. Wkurwiasz mnie JJ82. 30 zł za litr farby do pomalowania traktora to dla Ciebie za mało. Policz 60, w ogólnej kalkulacji niewiele to zmienia.
Wiem na czym się znasz - na biciu piany.
Ja Ci próbuje coś wcisnąć? Sam sobie wciśnij co chcesz w co chcesz. Myślałem, że rejestrujesz się na forum żeby skorzystać z naszych (użytkowników) doświadczeń. Kupuj sobie co chcesz za ile chcesz.
Mam 32 lata, przerobiłem 5 lat w lakierni i wiem ile kosztuje dobry materiał do lakierowania a do tego jak się to robi. Nawet podły Autorenolak, który ni jak ma się do przemysłowego akrylu 2k kosztuje już 50zł/l. To tyle do ceny farb, moja opinia, szanuję też inną. Co do napraw, wszystkim czym do tej pory jeździłem i jeżdżę naprawiam sam, sam się tego nauczyłem, mój ojciec jest budowlańcem. Gdzie byłem, co robiłem to moja sprawa. Zarejestrowałem się żeby dyskutować, ale dla części dyskusja to monolog.
Ostatecznie, wkurwiam Cię kolego bo nie myślę tak jak Ty, czy przez coś innego ?? I nie jest to złośliwość z mojej strony, po prostu chciałbym wiedzieć.
Pozdrawiam.
Przydała by się obowiązkowa rubryka z wiekiem ! To by wiele wyjaśniło img/smilies/smile .
Jetem za.
Jestem za jak najbardziej bo moze ktos poczuc sie pokrzywdzony z mojego pokolenia przez starszych kolegow mysle ze trza konczyc te dyskusje bo odbiegamy od tematu watku
Tak, zrobiła się chreja. Temat wątku to traktor który został już sprzedany.
Tak. Sam wróciłem do tematu sprzedaży 323 przez Waldekpolska. Jeden chce sprzedać, drugi chce kupić. Że metra nie przejechał odniosłem do tego konkretnego przypadku. Dlaczego jeden Kolega ma robić w członka drugiego Kolegę ? Mój błąd.
Przepraszam Was obu. Chciałem dobrze, wyszło jak zwykle.
Że metra nie przejechał odniosłem do tego konkretnego przypadku.
No dobra, nie drapcie się dziewczyny.
O ciągniku co był za 7 tysiaków napisałem ja bo stał u mojego kolegi. To był na prawdę dobry ciągnik, tylko jak został kupiony nowy, to każdy się Fortschritta brzydził dotknąć i nawet wody na zimę nikt nie spuścił. Wymiennik w misce rozwalił lód i tak poszedł sobie 323 na części... a w znakomitej większości do huty
Marek, potrafisz podnieść ciśnienie.
O ile wiem socjologii nie studiowałeś. W takim razie skąd te zdolności ?
Normalnie, jak Cie babina wk...i to trzeba się na kimś wyładować, a tak w temacie to ja za swojego dałem 12900, paliwo które było w zbiorniku wystarczyło aby do domu dojechać, Od tego czasu wymieniłem simering na wałku, ale dalej kapie olej(teraz mam już taki super, ekstra), Wymieniłem krótki wałek WOM, bo oryginalny ułamałem(cóż, góy wąwozy, doliny itp)-120zł Musiałem przykręcić płytę przedniego mostu do ramy, bo dając w pi.... na oraninie odpadła i narobiła bałaganu, - koszt całej naprawy to ok 300zł, Fotel dałem do obszycia skórą - 70zł, Rozrusznik kumpel mi zregenerował za dwa worki pszenicy - 60 zł, Zregenerowałem pompę hamulcową ok 50 zł skasował mnie PioTRK ale warto był bo hamulce jak tamta lala, na pewno coś jeszcze mu kupiłem, ale do tysiaka to jeszcze ho hoooo. tak że panowie nie trzeba od razu kupować najdżńej jak się da
O ciągniku co był za 7 tysiaków napisałem ja bo stał u mojego kolegi.
Sam bym takiego kupił jak bym widział wcześniej go w pracy u znajomego. Co innego jak unieruchomiona maszyna jest u obcego. Ale to wciąż tylko moja opinia.
Normalnie, jak Cie babina wk...i to trzeba się na kimś wyładować
:beer: za szczerość.
a tak w temacie to ja za swojego dałem 12900, paliwo które było w zbiorniku wystarczyło aby do domu dojechać, Od tego czasu wymieniłem simering na wałku, ale dalej kapie olej(teraz mam już taki super, ekstra), Wymieniłem krótki wałek WOM, bo oryginalny ułamałem(cóż, góy wąwozy, doliny itp)-120zł Musiałem przykręcić płytę przedniego mostu do ramy, bo dając w pi.... na oraninie odpadła i narobiła bałaganu, - koszt całej naprawy to ok 300zł, Fotel dałem do obszycia skórą - 70zł, Rozrusznik kumpel mi zregenerował za dwa worki pszenicy - 60 zł, Zregenerowałem pompę hamulcową ok 50 zł skasował mnie PioTRK ale warto był bo hamulce jak tamta lala, na pewno coś jeszcze mu kupiłem, ale do tysiaka to jeszcze ho hoooo. tak że panowie nie trzeba od razu kupować najdżńej jak się da
Ja liczę że jeśli nawet zabawa z zakupem i naprawami dojdzie do 25 tys. to i tak się opłaca, za te pieniądze można kupić Ursusa 914 do remontu ...
Jeśli kogoś obraziłem wyrażaniem swoich poglądów, przepraszam, ale zdania nie zmienię.
Witam Panowie! Takie jest pytanie, czy nie macie instrukcji obsługi i katalogu do fortschritt zt323 a, czy może ktoś wysłać mejla? u mnie jest problem ze skrzynią biegów...
Poproś kogoś dorosłego aby napisał poprawnie twoje posty bo nie wiadomo o co Ci chodzi !
Może jakiś Słowak czy Czech, bo widzę, że posiada 4x e514 i jeszcze drugie tyle W50?
Katalog mam reszta nie bardzo , jak coś to na PW .
jestem iz Ukrainy. Nie bardzo dobrze mowiem po - polsku.
tak, mam kombajny Fortschritt, Ifa, teraz jeszce zt 323 i koparka t-188.
witamy kolegę ze wschodu
Kolego wyślij adres e-mail to podeślę katalog jaki mam na kompie. Uzupełnij opis gdzie mieszkasz.
mieszkam w Iwano-Frankowsku, Ukraina, studijuju teraz w Rzeszowi, na magisterskiem stupnie.
roctyslaw@ukr.net
kolega ze Stanisławowa to pozdrawiam.
co studiujesz kolego? ja do Rzeszowa mam nie daleko i często tam bywam
mieszkam w Iwano-Frankowsku, Ukraina, studijuju teraz w Rzeszowi, na magisterskiem stupnie.
roctyslaw@ukr.net
Podesłałem Ci ile miałem, mam nadzieję że wystarczy. Pozdro.
Kto dał Koledze Roctyk minusa, niech Mu stan na zero wyrówna.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Sprzedam » Ciagnik FORTSCHRITT 323A
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo