Temat: kupię detkę 18-20
Witam jak w temacie kupie detke 18-20 do opony 18/70-20 z zagietym długim zaworem(wentylem).jakby ktos miał prosze pisac na PW. dziekuje.:pa:
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Kupię » kupię detkę 18-20
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam jak w temacie kupie detke 18-20 do opony 18/70-20 z zagietym długim zaworem(wentylem).jakby ktos miał prosze pisac na PW. dziekuje.:pa:
idź do sklepu i kup od przyczepy 20" będzie dobrze.
yyy zeby było tak łatwo nigdzie nie ma takiego juz rozmiaru tam jeden wulkanizator moze sciagnac na zamówienie od producenta ale cena jest zawrotna 340zł, dałbym dentke 16-20 ale bedzie zabardzo rozciagnieta i moze strzelic.
Ja kiedyś na forum pytałem i jakis doświadczony powiedział bym kupił jakąkolwiek 20 np 20-9.0 wsadzić nadmuchac i pomykać.
Między 16/20 a 18/20 nie ma tak kolosalnej różnicy i ja wsadziłbym 16/20 i się nie przejmował, aby gruba i zdrowa była. Widziałem oponę 20/20 to już kolos i wtedy byłby problem.
do koła 16/20 wsadziłem dętkę od 11/20 i trzyma jak nieboszczyk książeczkę
yyy zeby było tak łatwo nigdzie nie ma takiego juz rozmiaru tam jeden wulkanizator moze sciagnac na zamówienie od producenta ale cena jest zawrotna 340zł, dałbym dentke 16-20 ale bedzie zabardzo rozciagnieta i moze strzelic.
Zainwestuj w tę dętkę http://www.sklep-grene.pl/product_info. … 9dbcac1476
Załóż ją zgodnie z procedurą nie żałuj talku i będzie ci służyć aż się przebije. Kiedyś z nudów na serwisie pompowaliśmy do rozwalenia takie dętki. Największa leżąc na płask miała ponad 5 metrów średnicy i prawie 2 metry wysokości. Nie ma potrzeby panikować, to wytrzymały materiał.
Marek guma też czasami pęka tato tato, mogę skoczyć na bungee?-synu,twoje życie zaczęło się od pękniętej gumy i nie chce, aby tak się skończyło..."
O właśnie MarekPe to pisał....
Nie wiarygodne to co piszesz 5x2 :wow:
***...a?
mniejsze dętki można zakładać tylko nie klejone ,bo puszczają łatki
ok. dzieki wszystkim
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Kupię » kupię detkę 18-20
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo