Temat: korpus pługa b201
Witam mam na sprzedaż dwa nowe oryginalne korpusy do pługa B 201 zainteresowane osoby prosze niech pisza na pw. jutro dodam foke.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Sprzedam » korpus pługa b201
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam mam na sprzedaż dwa nowe oryginalne korpusy do pługa B 201 zainteresowane osoby prosze niech pisza na pw. jutro dodam foke.
Czekam z niecierpliwoscia na foto
Dqj fotke ewentualne linka do ogłoszenoa
linka do ogłosenia narazie niedam z prostego wzgledu najpierw sprzedaje tu a jak zaden z kolegów nie kupi to wtedy wystawie w polske.:cool:
to wrzucaj te foto i jaka cene masz na to
kutfa to cie źle zrozumiałem.... Myślałem że masz na sprzedaż kompletne korpusy łącznie z gądzielami, a ty masz tylko "buty" (u nas tak to zwą). Co do ceny to sory za bezczelność ale nówki w sklepie masz za 160zł brutto, a ja sprzedaje używki za 50zł i klienteli brak.
U nas kiedyś kompletne z uchwytami i siłownikiem były po 200 z tym ze elementy robocze były zjechane...
Cholera ja za to łoże zapłaciłem 270 we wtorek.
270zl w unirolu nowe kosztuja
http://www.agromasz.eu/index.php?page=s … ;Itemid=30
z tego co mi wiadomo nie ma różnicy czy b-200 czy b-201
te są jezcze ze starej slali robione a nie jak teraz z plastiku. przelezały w garazu prawei 30lat.
Eee no ja tez myslalem ze masz cala kompletna skibe a tu tylko to
Jak co to mam na handel kompletne skiby do b201 - mocowanie do korpusu, grądziel, korpus, siłownik. Pług nie stał tylko robił i niestety tulejki by trzeba było nowe pozakładać. Elementy robocze zajechane, ale może coś się znajdzie. W dwóch brakuja śruby mocujące korpus do grądzieli. Cena za sztukę 450zł.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Sprzedam » korpus pługa b201
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo