Odp: Opony Pirelli
Tez do 4x4 co dusza zapragnie, jestem tego przykładem
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Układ jezdny » Opony Pirelli
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Tez do 4x4 co dusza zapragnie, jestem tego przykładem
ważna aby przód zgrywał się z tyłem chyba że ktoś przodek używa sporadycznie.
W polu i w lesie jest lepszy kiedy przedny naped idzie o nieco szybciej,wszystkie Zetory to tak maja. ZT ma w oryginale przedny naped wolniejszy niz tylny,to nie jest moc dobre podczas skręcania i innych manewrach.
ZT nie ma (teraz nie wiem, jeśli to przetłumaczyłem dobrze) - Transfer różnicowy między przednym i tylnym mostem, jak mają ciężarówki 4x4, to jest szkoda, głównie podczas jazdy na drodze.
ZT nie ma mechanizmu różnicowego międzyosiowego, czyli stały napęd na 4 koła
Jaki największy rozmiar opony można założyć do zt 323 na tył na oryginalne felgi. Mam teraz 18.4 r34 i chodzi mi po głowie rozmiar 520/70/34 czy szersze wejdą na felge.. przód jest 405/70/20....z.góry dziękuję za podpowiedzi.....
600/65 r34 takie założyłem na wiosnę i śmiga. Zgrywają się z oryginalnym przodem.
A z tyłu przy podnosniku mocno się zawezylo?? Dziękuję za poradę!!
Normalnie wszystko pasuje, też mam takie. Nic nie przeszkadza. Jednak na oryginalną felgę to jest max.
600/65 r34 takie założyłem na wiosnę i śmiga. Zgrywają się z oryginalnym przodem.
moglbys wstawic zdj jak wyglada forsz z tymi oponkami
elegancko
Ładny bieżnik w jakiej cenie udało Ci się kupić?
po 700zl za szt montaz gratis
To nieźle ja swoje kupiłem po 100zł plus przesyłka jednak tyle bieżnika nie mają...
Rocznik opon 2011
tuning...
Na wieszakach ramion podnośnika masz te dziury nad "fasolkami " oryginalne czy sam wieciles? Bo tak wysoko podnosi...
Tez takie chce
byly oryginalnie
ja dospawałem do ciegien od dołu grube płaskownika z otworami i tez podnosi wysoko
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Układ jezdny » Opony Pirelli
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo