Odp: 3 Lutego Ogólnopolska Akcja Protestacyjna
sam sie walllllllllllllllllllllll
kozaczyć w necie sobie możesz . to cię nie zaboli . jesteś prostak i gówniarz .
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » 3 Lutego Ogólnopolska Akcja Protestacyjna
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 12 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
sam sie walllllllllllllllllllllll
kozaczyć w necie sobie możesz . to cię nie zaboli . jesteś prostak i gówniarz .
ten strajk gówno da ... o czym w radiu gadają ? że rolnicy strajkują z powodu że im dziki uprawy poniszczyły że były przeznaczone pieniądze ... że mogli się starać ... postarało się 600 osób wiecej nie dostaną ... i to ludzie wiedzą i tyle ...
nie wiedzą ile trzeba papierków zrobić i ile się nałazić i ile procent strat pokrywa dopłąta ... więc ludzie wierzą mediom i zapomnijcie że coś ten strajk da .... o ile się nie pójdzie do warszawy i tam im skutecznie nie utrudni życia to nic nie zrobią ...
Aby strajkować to trzeba mieć argumenty a jak słyszę że rolnicy nie mają na paliwo aby wyjechać w pole to jaki to rolnik takiemu zawsze będzie mało.Myślę że takie wypowiedzi świadczą o protestujących na niekorzyść i podgrzeją atmosferę.
panowie jak bym Gazetę Wyborczą czytał.
bez komentarza http://www.money.pl/gospodarka/wiadomos … 03872.html
No i jeszcze nam źle.......
JAk wojtas pisze gówno to da.... Może dostaną tą kasę za dziki. Tj minister powie że daje kase a potem będzie jak kasą za likwidowanie jabłek i innych produktów. Zrobią taki zapis że g. dostaną bo dziki były z białorusi a oni płaca za polskie.... Dostanie trzech a dziesięciu nie.
Po co blokować drogę ??? Politycy latają samolotami czyli trzeba blokować .......... a nie dziurawe i niebezpieczne drogi ! Rolnicy skarżą się na niskie ceny ,a gdzie jest kasa z funduszu promocji ? Płaciłem na żywiec wieprzowy ,wypromowali cenę do 3.5zł za kilo żywca .Płacę na wołowinę i przez rok zrobili promocję o ponad złotówkę ale w dół Tak się zastanawiam czy to promocja naszego towaru czy promocja w zakupie przez ZM ? A teraz następny podatek na wypadek nieuczciwości naszych kontrahentów który my będziemy ponosić !!!!
Aby strajkować to trzeba mieć argumenty a jak słyszę że rolnicy nie mają na paliwo aby wyjechać w pole to jaki to rolnik takiemu zawsze będzie mało.Myślę że takie wypowiedzi świadczą o protestujących na niekorzyść i podgrzeją atmosferę.
101% ZA
koseś święte słowa ... strajk totalnie nie przemyślany a w rządzie i tak wiedzą że po krzycza po krzyczą i pójdą do pola ... bo nic nie dostaną ... a z kopczową i tak się nie zobaczą chyba ze przez przypadek ...
Wobec mentliku wiadomości i dużej aktywności wrogiej propagandy, oczerniających się wzajemnie rolników i braku spójności działania postanowiłem wesprzeć strajkujących rolników przez wywieszenie jutro flagi.
W programie TVP INFO zrobili z nas idiotów i grupą która daje się manipulować jakiemuś człowieczkowi .Podsumowali nas jak zwykle .Tylko z tego co pamiętam poparliśmy górników ze pójdziemy z nimi tylko teraz jakoś oni się nie kwapią żeby wesprzeć rolników.Jakby tak wszyscy wszystko pier....li na kilka dni to by coś z tego było ,a tak każdy ugra coś dla siebie i po krzyku
A ja jutro o 8 wyjeżdżam na protest chodź do żadnej organizacji nie należę
Podłożyłem ręce pod du.ę i siedzę. Dla odmiany co jakiś czas się położę i leżę jak łańcuch. Nawet palcem w bucie nie kiwnę w temacie blokowania dróg.
A Ty kolego Sarast wyluzuj. Czyli po polsku odpie..ol się ode mnie.
Marek jesteśmy narodem który sie świetnie daje manipulować. Co z tego że wyjdzie nas więcej jak każdy będzie mowił co innego. Jeden o dzikach drugi o tym ze nie ma kasy na paliwo a trzeci się *** i policjanci go zgarną ..... Telewizja pokaze i tak tego najgłupszego górnicy to zobaczą w TV i stwierdzą że z tym baranem niechca mieć nic wspólnego.
Moze mi się łatwo krytykuje a sam nic nie robię ( choć konstruktywna krytyka to już coś) ale jak coś robić to porządnie i trzeba być przygotowanym na odparcie ataku drugiej strony. Dziś minister sawicki i media okazały na co ich stać. My powinniśmy być na to przygotowani i jeżeli to co oni mówią nie jest prawdą to cała Polska powinna jutro o tym wiedzieć. Jest coś takiego jak artykuł sponsorowany dajemy kasę i piszą to co my chcemy. Bądź wykupujemy całą stronę na reklme i tam piszemy co chcemy. Fakt że trzeba wiedzieć co pisac....
Wydatek na taką akcje to około 100tyś za stronę np w wyborczej.
Jak nie będziemy mieli poparcia i zrozumienia w pozostałej części społeczeństwa to nikt nie bedzie nas szanował ani robotnik ani minister.
A co to jest 100 tyś jak nas jest chyba milion
Przecież jak oglądałem wiadomości to Sawicki wyglądał jakby nie mógł ze śmiechu, ci za nim co stali to śmiali się legalnie ze strajku.
https://www.youtube.com/watch?v=1MOvmGIPi7w
Taka akcja przed sejmem, lub chociaż przed siedzibą PSL to miny by mieli inne. Blokować zakłady mięsne też dobry wariant. Blokowanie szos to dla mnie, woda na młyn dla rządzących, robimy sobie wrogów w całym społeczeństwie.
tu nie chodzi o dziki tylko o wybory związkowcy pewnie dogadali się z Kaczyńskim żeby dokopać Kopacz
związki to chyba najgorsze co może być ... bez wyjątku ... czy to kopalniane czy rolnicze lub inne pracownicze sama szlachta martwiąca się o swoją dupę a nie pracowników ...
Sawickiemu brak do sypialni załadować łyżkę obornika to się przestanie głupio uśmiechać .
Podłożyłem ręce pod du.ę i siedzę. Dla odmiany co jakiś czas się położę i leżę jak łańcuch. Nawet palcem w bucie nie kiwnę w temacie blokowania dróg.
A Ty kolego Sarast wyluzuj. Czyli po polsku odpie..ol się ode mnie.
TO sobie leż lata mi to. się wychylasz a nic do ciebie człowieku nie mam . wyluzowałem dawno bo szkoda czasu na te bazgroły. szkoda że się wybrałeś na osobistą wycieczkę . a po polsku tego samego ci życzę . odpir...ol się o dem nie ..
Fajny ten protest we Francji , najlepsza akcja to jak kładzie natryskowo baranek na ścianę ale zobaczcie że tam nie ma policji .U nas to by suk było więcej jak ciągników . Krzysiek właśnie z tych *** funduszy promocji powinni sfinansować takie "manifesty " rolników do społeczeństwa . Tylko co tam napisać ?
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 12 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » 3 Lutego Ogólnopolska Akcja Protestacyjna
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo