141

Odp: 3 Lutego Ogólnopolska Akcja Protestacyjna

bamreras napisał/a:

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1027139,tit … omosc.html
Dużo rzeczy mi się pokrywa z moim myśleniem...

Sobie tez po ciuchu tak mówię ...
I akurat jestem u rodziców w wiadomościach pokazują Pawła
Ojciec:
-Ja miałem go zawsze za mądrzejszego niż się okazuje!!!
- przemilczałem...
Ale to nie w tym wątku Bamberasie wink

142

prawicowy o lewicowym sercu ???? dla mnie to nie ma sensu, obawiam się ze jak dojdzie do władzy to jego lewicowe serce się rozochoci i będzie taki jak banda czworga, tyle z mojej strony

Fortshritt: ZT325-A , D038, B-201.
Ford NewHolland 7840, Lamborghini 653 DT,
URSUS C-360 , Caterpillar 428B,
Case Magnum 7210, MF 38

143

Krzysiu, post 14
http://fortschritt.p2a.pl/viewtopic.php?id=867

144 Ostatnio edytowany przez Krzysiek (2015-02-11 10:16:34)

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/ … l#MTstream

Widzieliście komentarze internautów pod artykułem o Pawle Kukuzie?
Pare postów wyżej.
Ciekawe że są tak ustawione że żeby przeczytac  jakis pozytywny trzeba przerzucić parę zakładek. Na dalszych stronach ma same pozytywne oceny....

145

Krzysiek mialem swojego czasu kr9dko bo kr9dko, ale zawsze, styczność z takimi jak ten rezyserek i innymi jego pokroju(jach p., jego zona, stado jego kolesi, pan andrzej s. Tez sie tam przewinał) i powiem kródko: w pijanhm amoku zawsze sie bełkocze, a jak sie ma poparcie innych to pier...li sie glupoty jakich malo...

Lepiej być nie może, co będzie się okaże....

Rolnicy jak zwykle wstyd. Już podali że wystarczyło badanie trzeźwości i okazało się, że ponad połowa ciągników zawróciła. Jak dla mnie chołota, dla której strajk to tylko kolejna okazja żeby się nachlać z sąsiadem. I jaka ma byc opinia o rolnikach.

147

Nie trzeba wierzyć we wszystko ! Media trąbią że alkomat przegnał rolników a z wypowiedzi policjanta wynika że nikogo nie zatrzymali z powodu alkoholu ...

148

Telewizja prawdy nie powie. Jedynie telewizja  robi z nas rolnikow zapyziałych chłopkow, żeby miasto dalej uważało nas za naciągaczy że ciągle nam mało bo przecież są dopłaty.

149

niewydostanieszsie napisał/a:

Rolnicy jak zwykle wstyd. Już podali że wystarczyło badanie trzeźwości i okazało się, że ponad połowa ciągników zawróciła. Jak dla mnie chołota, dla której strajk to tylko kolejna okazja żeby się nachlać z sąsiadem. I jaka ma byc opinia o rolnikach.

To tylko propaganda naszych ,,bezstronnych mediów :gun:

mdw

150

Najlepiej na tym wyjdzie Izdebski bo przecież o to mu chodzi aby zaistnieć wspiera rolników i niby górników a jego firma handluje ruskim węglem.

151

ja bym go nie osadzał, najazd robia media na niego a jakis lider musi byc

mdw

152 Ostatnio edytowany przez farmer1 (2015-02-11 21:26:25)

widzieliście jak media w wiadomościach porównały ten strajk do strajku za Leppera jak to wieś poszła do przodu jakimi teraz ciągnikami za jakie pieniądze ale to że na przykład transport przesiadł się ze Starów i Jelczów na Skanie Volva i Many i to za jakie pieniądze to już nie widzą .Moim zdanie jest to celowo robione aby skłócić wieś z miastem

Świat należy do młodzieży Stary robi Młody leży

153

No mówiłem że to od dupy strony jest zaczęte...
Wystarczy że złapali by jednego ***... i media zrobiły z ICH (Nie wiedzieć czemu nie chcę pisać NAS) alkoholików.
Ale Poszło dobrze Pan Sawicki mówił że wszystkie 12 postulatów zostało spełnionych jeszcze przed południem....
No to cieszmy się!!

154

najgorsze jest moim zdaniem ilość związków zawodowych,na dodatek które to nie mogą się porozumieć,co było pokazane,a to reszta narodu widzi, i co ma na ten temat powiedzieć?

155

pier**l o chopinie ,100 chłopa sprawdzili wszyscy trzeżwi !!! propaganda zbiera żniwo.!!! ale to  nie o miastowych chodzi !!!!! u samych rolników zgodności nie ma i nie będzie . tam coś  chłopy robią ..a tu się mądrują. .

Leszek   dla kolegów'

156

tu, to znaczy gdzie?

157 Ostatnio edytowany przez Krzysiek (2015-02-11 22:59:49)

Chyba tu.... Ja się nie mądruję. Tylko wyrażam swoją opinię.
mamy  2015 rok a koledzy po fachu zabierają się do rzeczy jak w 1995.
Szkoda paliwa.

158 Ostatnio edytowany przez sarast (2015-02-11 23:06:08)

jakoś nie wnerwia was ta samo zadowolona gęba Sawickiego...????????

Leszek   dla kolegów'

159

Nie zanosi się na lepsze bo to trend światowy, myślę że ta gęba niedługo popłynie w siną dal na fali niezadowolenia bo PSL za dużo może stracić, ale czy my zyskamy ?

160

tak jak ty krzysiek, też nie mam zamiaru się mądrowac, a tym bardziej tutaj, na tym zacnym forum,nie po  to się tu loguję, a po za tym do puki ludzi będą dzielić związki zawodowe ,to taka kicha będzie, wiem to na własnej z SUPER FISH...