Odp: sprzedam maszyny rolnicze!!!
joker-konin to jest coś takiego http://olx.pl/oferta/heder-fortschritt- … bfb17b7258
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Sprzedam » sprzedam maszyny rolnicze!!!
Strony Poprzednia 1 … 19 20 21
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
joker-konin to jest coś takiego http://olx.pl/oferta/heder-fortschritt- … bfb17b7258
joker ja mam heder do kukurydzy do zbioru ziarna do E 524 jak coś.
Tylko mój w dużo lepszym stanie- nowe łańcuchy kosa targaniec- doinwestowany za 3000zł oddam...
Ale Bendek z tego co czytałem to joker chce do 524 a jak heder od sieczkarni do kombajnu zbozowego
kurde nie doczytałem no cuż sie starzeje lat przybywa włosów ubywa i jeszcze do tego ślepne
Bendek... Pamiętasz o mnie...? Bo miałeś zajrzeć i coś Ci chyba nie po drodze...
Krzysiu ostatnio nie jeżdżę koło Ciebie poczekaj jeszcze z tydzień dwa a jak nie to inaczej sprawe zalatwimy...
Aż tak mi się nie śpieszy... tak się tylko przypominam
Cześć! Niedługo zamierzam kupić Forszmita ZT 303, w maszynie którą wypatrzyłem brakuje: drzwi, wszystkich obciążników i tylnego zaczepu górnego. Chciałbym się dowiedzieć, ile musiałbym wydać na kupno używek - przy okazji dowiem się, ile będę mógł odliczyć od ceny podczas negocjacji. Czy miałby ktoś na sprzedaż te części?
góra 6 tyś jak reszta ok
Wiem gdzie leży górny od 323, jak pasuje to zapytam.
Nie wiem, czy ten zaczep od 323 będzie pasować do 303. Może niech wypowie się ktoś, kto zna się na rzeczy.
303 i 323 mają ten sam zaczep.
zaczepy sa te same jak by cos to mam czesci co cie interesuja
To w takim razie ile by kosztował zaczep? A orientujecie się ile kosztowałby komplet obciążników przód i tył?
jak pogoniłem 385 to balasty zostawiłem, zawsze mogę mocniej dociążyć sprzęta. Może być problemik z tym żelazem.
Strony Poprzednia 1 … 19 20 21
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Sprzedam » sprzedam maszyny rolnicze!!!
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo