Odp: GG FORUMOWE
Tylko bosch s5 innych do ręki nie biorę! Lepiej parę złotych dołożyć i zapomnieć o temacie!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Strony Poprzednia 1 … 172 173 174 175 176 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Tylko bosch s5 innych do ręki nie biorę! Lepiej parę złotych dołożyć i zapomnieć o temacie!
ostatnio wymieniłem akum. jenox po 6 latach nie zawodnej pracy , niema reguły.
W wątku o akumulatorach do c-360 pisałem kiedyś o tym. Teraz mogę ten post zaktualizować tu, otóż dwie szóstki centry najpierw 7 lat w mtz i piąty rok w ostrówku i ani myślą zdychać.
Ja we forszu mam dwa ZIP ZAP 125 ah i przeszło 5 lat jak one tam siedzą i ciagnik zimą pali jak nalezy
U mnie we forszu są dwie centry 135 ah, mają jakieś 15 lat! A na początku przez jakieś 7 lat chodziły w bizonie (a jak było po sezonie żniwnym to i tak szły do traktorów)
Wierzysz czy nie, ale te bosche jak i/większość innych robione są przez te same żółte rączki. Raz z ciekawości skrupulatnie oglądałem aku w agromie i tylko na warcie nie znajazłem "made in p.r.c." znam typa co kupuje tylko aku firmy sakura i/nie narzeka, cena adekwatna do wytrzymałości.
Ja w kombajnie też mam centry chyba z 10 lat
Nowe Centry to już nie to samo . Granit polecam .
jedne z lepszych ponoć to varta
Stachu napisał/a:Tylko bosch s5 innych do ręki nie biorę! Lepiej parę złotych dołożyć i zapomnieć o temacie!
Wierzysz czy nie, ale te bosche jak i/większość innych robione są przez te same żółte rączki. Raz z ciekawości skrupulatnie oglądałem aku w agromie i tylko na warcie nie znajazłem "made in p.r.c." znam typa co kupuje tylko aku firmy sakura i/nie narzeka, cena adekwatna do wytrzymałości.
Tak się składa, że Boschem mój brat handluje od 10 lat i s5 polecam wszystkim. Reszta to shit! Mam na myśli S4 S6 centry i inne! Kiedyś było co innego! 10 lat do tyłu moim zdaniem najlepsze były WARTY.
Panowie potrzebuję orbitrol, najlepiej z zaworem wbudowanym. Jakby ktoś miał, niepotrzebny to chętnie odkupię.
W końcu jakiś normalny sędzia... może od razu go nie utrącą...
http://wiadomosci.onet.pl/trojmiasto/po … wcy/5p9zfr
Jeszcze do końca życia powinien pracować na utrzymanie tego dziecka...
edit, link poprawiony
Chyba już sprawa zamknięta, bo link nie działa ....
Kto ma brodę? Ja od 6 lutego się nie golę ! Zonie się podoba. A reakcje innych hmmmm " Jezus Maria!! "
Żony nie drapie? U nas jeden raz się goli raz nie goli po pół roku, to go ahmed nazywają Mi broda nie przeszkadza, tylko gorąco.
Po dwóch tygodniach nie golenia wyglądam jak" binladen " dlatego raz na tydzień strzygę owcę co by do ludzi być podobnym
raz drapie raz nie. zależy czy ma drapać czy nie.....
he he to niedługo powstanie klub zarośniętych forszajowców ja tez mam zarost jak diabeł i to w tydzień a mam 19 lat
a ja tam po 2 m-cach niegolenia nadal mam ok 1,5 cm, ale b. rzadki... , a w tym roku 40tka stuknie...
ja sie drapie raz na tydzień. Jak dłużej to zaczyna swędzić. Pare ładnych lat temu przez 2m-ce nosiłem wyczesaną bródkę, ale jakoś mi się odwidziała. Kolor jakiś takiś rudy miała, mimo że ogólnie to ciemny (nie tępy) blondyn jestem.
Strony Poprzednia 1 … 172 173 174 175 176 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo