Odp: GG FORUMOWE
Bin laden, tą ksywkę to chyba wszędzie brodacz łapie
No ale to teraz trendy "na drwala"
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Strony Poprzednia 1 … 173 174 175 176 177 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Bin laden, tą ksywkę to chyba wszędzie brodacz łapie
No ale to teraz trendy "na drwala"
Jeszcze trochę i 30-ci będzie a zarost jak u małolata i do tego nie równomierny i jasny rudawy zwłaszcza wąsy . Nie golę się jednak często bo swędzi .
No ja też zbyt często sę nie gole. Nawet gdzieś tam w wątku o agregatach było zdjęcie ze mną w tle
Nóż się w kieszeni otwiera...
http://wiadomosci.onet.pl/warszawa/osie … iekl/ye4cr
Przeczytajcie do końca...
... zabił po raz drugi jadąc samochodem i dostał tylko 8 lat...
... dobrze piszą w komentarzach, że jeśli się chce kogoś pozbyć definitywnie to tylko rozjechać go samochodem... max 15 lat...
Co do golenia to ja raz w tygodniu , ale kawałek "owiewki" zostawiam., bródka musi być.
Ja dziś miałem kryzys. wziąłem maszynke machnąłem szyję trochę na policzkach jest lepiej.
ja sie tez ogoliłem nie dało sie wytrzymać ponad tydzień i już swędzi a teraz jak młody bóg zarost jak u dzika nie dało sie tego nosić
Nie no tylko "przystrzygłem"....
No i stało się
Aminopielik D wycofali,
ale w jego miejsce wstawili Aminopielik D maxx no i cenę też zmaxxowali
ja od 3 lat się nie gole, bródka jest a reszta co 3 dni maszynką do strzyżenia ... nie nawidze sie golić , wszystko swędzi i piecze.
Co się dzieje nikogo nie ma na Forum już drugi dzień.. Czyżby każdy dzień kobiet świętował ?
Ile może kosztować maksymalnie naprawa sprzęgła w 323?
Zależy czy będziesz wymieniał pedał sprzędła czy nie.....
Pytam bo jest w okolicy 323 za 12tyś stan ogólny dobry, silnik po remoncie tylko sprzęgło się kończy-słowa właściciela.
To jak tak powiedział to może trzeba tylko tarczę wymienić koszt ze 3stówki i będzie chodził, jak dociski nie spękane, i można je zatoczyć. A co tam siedzi to pewnie sam właściciel nie wie..
Co się dzieje nikogo nie ma na Forum już drugi dzień.. Czyżby każdy dzień kobiet świętował
?
Siedzę i składam jumza , wczoraj dzwoniłem do ciebie ale telefon milczał :hmmm: a robiłem wspomaganie na siłownik .Jak skończę to się pochwalę :dance:
Mam taki licznik w ursusie http://olx.pl/oferta/motoryzacja-CID757 … 9ccce5a98c czyli jest tak predkośc km/h tylko jak to czytać ktoś wie http://olx.pl/oferta/zegar-licznik-zeto … d329830b79 z bliska tu sie nic nie zgadza
Zewnętrzna skala prędkość na najwyższym biegu z zającem nieco niżej obroty wewnętrzne skale to obroty wom (gdy na zielonym polu to masz 540/1000 w zależności od tego który wałek masz dla 540 to wcześniejsze zielone pole)
mój ma skale prędkości dla 3 i 4 biegu to jeszcze bardziej skomplikowali go
Grzegorz89 napisał/a:Co się dzieje nikogo nie ma na Forum już drugi dzień.. Czyżby każdy dzień kobiet świętował
?
Siedzę i składam jumza , wczoraj dzwoniłem do ciebie ale telefon milczał :hmmm: a robiłem wspomaganie na siłownik .Jak skończę to się pochwalę :dance:
dopiero zapytałem żonki to powiedziała że zapomniała mi powiedzieć, że dzwoniłeś a co tam chciałeś? Ciąłem w sobotę drzewo a później pojechałem gruber oglądać. Ja swojego jutro może doprowadzę do ładu, bo chciałem nawozy ruszyć. a piła była 3dni i nic nie mogłem podgonić.
panowie ma ktoś z was na zbyciu http://allegro.pl/zawor-magnetyczny-roz … 05045.html bo moja nie działa ;/ prad idzie ale nie otwiera paliwa podczas kręcenia a swieca plomieniowa grzeje myslalem ze mam zle podlaczona bo ma takie strzałki jedna w gore druga na dol nie wiem jak prawidłowo ma być wiec probowalem tak i tak ale paliwa nie puszczala rozebrałem wiec jest cala iglica sprezynka lecz czemu paliwa nie puszcza podczas kręcenia ?
Strony Poprzednia 1 … 173 174 175 176 177 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo