Odp: Wiosna 2014
Ja niedawno dopłaty dostałem i z nawozem jutro ruszam dopiero ale zdąrzyłem o mrozie już chwile temu rzucić trochę gnojowicy to zobaczymy jaka różnica na zbożu będzie
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Wiosna 2014
Strony Poprzednia 1 … 32 33 34
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja niedawno dopłaty dostałem i z nawozem jutro ruszam dopiero ale zdąrzyłem o mrozie już chwile temu rzucić trochę gnojowicy to zobaczymy jaka różnica na zbożu będzie
Dzisiaj zasiałem mieszankę, takiej suchej wiosny dawno nie było, kurzy się jak diabli.
ja siałem pszenice niby sie nie kurzy ale zaraz po przejechaniu ziemia robi sie biała. rok temu było podobnie, a później przyszły deszcze i było git
Całkowita zmiana w prognozach długoterminowych, nocnych przymrozków ma już nie być.
Wiosna !
zaraz się im odmieni prognoza albo wejdź na inną stację i będziesz miał coś zupełnie przeciwnego
10 marca, dzień chłopa (40 męczenników), "czterdziestu męczenników jakich 40 dni takich"
Rodzice twierdzą że pogoda dziś pokazuje suchą wiosnę, zimy ma już nie być u mnie piękny słoneczny dzień + 14 w cieniu. Oczywiście jak kto wierzy w ludowe przepowiednie
Co do suszy- byłem ostatnio przejazdem w okolicach Łagiewnik ,Strzelina tam to susza już jest ,ziemia biała jak w środku lata!
Strony Poprzednia 1 … 32 33 34
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Wiosna 2014
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo