Wody na dolnym śląsku z miłą chęcią przyjmiemy ... ostatni deszcz był wczoraj rano dziś już jest na polach biało .... znacz brak wilgoci totalny
hmm wszystko zależy od roku w zeszłym żeby was nie skłamać pszenica dostała 200na start druga dawka był RSM chyba 140l i 3 na kłosa 50-70kg nie mówię o składniku tylko o saletrze w kg i tyle coś tam dostała doustnie w opryskiwaczu ale nie pamiętam musiał bym zeszyt przeglądnąć
aaa skracane było stabilan 0.5l i medax top ale nie pamiętam ile tego tam było ale chyba również 0.5l ale to strzelam bo nie pamiętam ?
jęczmień ozimy dostał w 1 dawce 170kg saletry i to był koniec dokarmiania skracane medax top ale nie ma rejstacji .... ale działa kolega stosował CC i nie zadziałało .... w ogóle
krzysiek z tego co wiem i co opisujesz tyczy się rzepaku im większe liście tym większy plon ... zauważ że liści podczas koszenia na rzepaku nie ma zostały ograbione przez roślinę i opadły
w pszenicy chyba sie to nie tyczy ? nie wiem tak mi się wydaje
dobre pytanie kiedy co ile dać by uzyskać jak najwięcej ... zeszły rok był nie ciekawy a wyszły plony rekordowe .... jęczmień ozimy dawał od 7-9.5t z ha pszenica oscylowała się od 2 do 10t z ha i co z tego skoro i tak wszystko prawie jako paszowa ) nie ma prostych recept uda się to się uda nie uda to co zrobisz ... ale pakować tyle nawozu w pszenice gdzie się za nią na skupie dostanie 600 za tonę to dla mnie strzał w kolano albo kolana ...
Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z......