Temat: przyczepka do samochodu

potrzebna mi przyczepka z papierami 1 lub dwie osie w rozsądnych pieniądzach w centrum polski(najlepiej) bo na tablicy to pogłupieli z tymi cenami.

2

Odp: przyczepka do samochodu

1,2t 3,5 m 1,25 wyso plandeki 1,85  2 osie knot ile dasz ???????????
opony nówka i zapasówka piąta

3

wysłałem ci wiadomość na pw

4

wiem  tylko ja o podobnej cenie myślałem a za mniesze nie oddam

5

Ja też do tysiaka kupię ale żeby na nią tonę włożyć!

6

temat przyczepki odpuszczam niedaleko jest wypożyczalnia za 60zł/doba jaką chce taką biorę nie ma sensu kupować.

7

Przyczepkę mam 18 lat, jeżeli nie ona to musiał by jakiś bus czy pikap, ja wolę jednak osobówki.

8

od "zawsze" jeżdżę busami, osobówki też są ale wolę busy. Mimo tego przyczepka to bardzo pożyteczna sprawa, i jeśli jest swoja to bardzo upraszcza życie i oszczędza sporo kasy.

9

Miałem robić przyczepkę ale nabyłem parę dni temu fiata dukato bez silnika i skrzyni za to w dość ciekawym stanie blecharskim za 1200zł . Robię przekładkę z mojego i będzie jak ta lala na kolejnych parę lat.
Miałem też zostac przy lekkiej ciąganej bo sharan wagon pociągnie jak sprzęgło da radę wink ale np w porzeczkach mam potrzebę czasami dać na wstecznym 300-400-500m  z przyczepką się da spokojnie ale busem da się  naprawdę ostro grzać ..... może to nie fajny argument taki na poziomie 18 latka jak się tego nie robi to się tego nie widzi....  A OC kosztuje to fakt....

10

jak bym miał dać za dwuosiową 3-5tyś to wolałbym busa ale np.wypożyczyłem przyczepkę 1,5x3m za 60zł i kosiare przywiozłem bez problemu a ważyła z 800kg jak nie więcej ,jedyny problem to drogi czasami takie dziury że 40km jest za szybko.