Temat: kupie papiery z rama na 323

Jak w temacie kupie polskie papiery na 323 -sprzedaje 912 i pasuje lokomotywa z przyczepami na legalu gonic w 2 polowie maja wybieram sie do znajomych pod Poznan wiec moze byc woj opolskie, dolnoslaskie wielkopolskie jak ktos cos ma lub wie to piszcie na meila lub 664732911

Poblogoslaw panie tych co wynależli grzechotki i klucz pneumatyczny z przeglubem oraz kompresor-skrzynia uczy cierpliwości!!!

2

Odp: kupie papiery z rama na 323

ja też chętnie bym nabył papiery od zt 323 polskie z jakiegoś rozbieranego ciągnika

Nie ma to jak FORTSCHRITT

3

ja mam nieniecką dokumentacje ktora jest niekompletna bo ciagnik byl wyrejestrowany w niemczech i nie nan 2 czesci briefu pisalem pismo do niemieckiego land polize ale póki co nie mam odpowiedzi od 2 miesiecy -jak nie znajde do konca maja to ma gosc od 303 z 83r za 500 z przegladem i ubezpieczeniem ale nie ma tablicy

Poblogoslaw panie tych co wynależli grzechotki i klucz pneumatyczny z przeglubem oraz kompresor-skrzynia uczy cierpliwości!!!

4

zoollasung stele  prowadzi rejestracje w niemczech a nie jakas regionalna policja im to zwisa i powiewa

5

joker a powiedz jak mam od ciągnika sprowadzonego z niemiec prawie 16 lat temu i mam tylko rachunek od gościa co go kupiłem to da sie jeszcze coś z tym załatwić jakoś to wszystko odnowić odzyskać?

6

ja mam jeszcze 1 czesc briefu i karte odprawy celnej oraz fakture bo koles co od niego kupilem sprowaqdzil go do polski jeszcze zanim Polska do UE weszla

7

daniorabek na brifie masz numer i skad pochodzi dane jakies czy nic nie ma
tomek a ten rachunek to od polskiego hanlarza czy od niemca w lasciciela

8

Od niemca a z niemiec mam potwierdzenie wyrejestrowania jest tam nr tamy rok prod nawet rozmiar opon-puki co do stracilem 200 zl u goscia co sie zajmuje rejestracja poj za przetymaczenie i wyslanie tego pisma do Niemiec

9 Ostatnio edytowany przez sarast (2015-04-18 19:33:33)

nie chcę  być złym prorokiem ale nie załatwisz tego , pojazd w germani wymeldowany powyżej 2 lat to do widzenia .próbowałem kiedyś wydali mi zaświadczenie w niemnieckim urzędzie że pojazd posiadał dowód rejestracyjny  ale wtórnika nie wydadzą.i to wystarczyło w polskim wydziele komunikacji ,zarejestrowałem tak ciągnik i przyczepy . ale przepisy u nas się zmieniły i  na takich zaświadczeniach z niemniec nic u nas nie załatwisz.

Leszek   dla kolegów'

10 Ostatnio edytowany przez tomek 323 (2015-04-18 20:31:39)

joker ja mam papier w sumie tylko rachunek od polskiego handlarza bo przyjechał z koparkami i tak kupił mój tato dwa forszaje jeden 323 a drugi 320 i mam tylko rachunki zakupu i nic więcej raz miałem na 323 tymczasowe tablice ale to chyba na tydzień czasu i to 15 lat temu

11

Zeby mi takie zaswiadczenie chociaz przyslali ze posiadal kiedys w niemczech dowod rej to juz bym sprawde zalatwil bo tego swistka niee mam i czekam na niego juz 2 miesiace

12

ja mam od 300 ubezpieczenie przeglad tablica tez jest jak chcesz to ci je za 200 oddam bo i tak mi nie potrzebne

Fortschritt zt 423 a razy 2

13

Michu23 z ktorego roku masz ten papier? Miedzy 15-25 maja mam byc w okolicach Poznania wiec nie mial bym do Ciebie az tak daleko wiec jak nie znajde od 323 to na pewno sie spotkamy zalatwimy sprawe obgadamy forsche i po piwku jakims chlapniemy bo bede mai zone za kierowce- ja potrzebuje na zniwa bo pchne 912 i nie bedzie jak z przyczepami gonic a 2 forsza kupie na jesien zeby przez zime go doprowadzic do dobrego stanu

14

Jutro sprawdze i ci napisze dokladnie co i jak z tymi papierami u mnie jest bo nie ma mnie akurat w domu

Fortschritt zt 423 a razy 2

15

Sprawdz ile ma uciagu na haku bo 323 ma 30ton i z 2 przyczepami 10 t cz hl mozna na legalu latac