Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Allegro i inne » Fortschritt na gąsienicach!
Strony 1
gdzieś już widziałem 323 na gąsienicach ale 300 to pierwsza uciąg to ma czołgu ale ciekawe jaką prędkość rozwijał i jak z jazdą po drogach chyba że gąsienice się ściąga podaj link gdzie go wygrzebałeś
ten ostatni to zt 423 podobno szły na ukraine i było ich 6 egzemplazy
raczej było ich więcej niż 6szt to samo co 323 tyle że 6 garów i troszkę więcej koników
one miały przerobioną skrzynie biegów a seryjne było ich 6 sztuk ale można takiego zrobić bo silnik od sieczkarni mają
6 garowy silnik ifoski i 150 kucy na dzien dobry heh ciekawe ile by sprzegło wytrzymalo i skrzynia:D
6 garowy silnik ifoski i 150 kucy na dzien dobry heh ciekawe ile by sprzegło wytrzymalo i skrzynia:D
150??? sieczkarnie chyba miały 180 koników.
niewiem tak o strzeliłem 150 niewidziałem tego silnika jeszcze na oczy ale cos mi saie zdaje ze duzy jest
6 garowy to na wygląd nasza 4+2 gary a ile koni to nie wiem
mam sieczkarnie E281 i powiem wam żę ma niezłego powera ale pod obciążęniem to potrafi pociągnąć ze zbiornika!
heh nie dziwne a ile ten silniczek zeczywisci pociagnie przy obciazeniu 15 czy wiecej litrów ??ja w kombajnie mam mercedesa 180konnego i w zepaku miesci sie w 12 litrach na hektar
http://images.google.com/imgres?imgurl= … l%26sa%3DN i musicie zjechać na duł i jest fotka fortschritta
http://www.fothost.pl/thumb/08/06/thumb … jksnsk.jpg i tutaj jest fortschritt zt423
323 jest duzy a 423 to w ogóle musi byc bestia!!
Ale ten 423 z baku to wirem ciagnie;D
mialem przyjemnosc takiego ogladac i w polsce gosciu mowil na niego ciagnik od brudnej roboty mial dwa diry 200 koni a tym i tak robil ciezkom robote w polu bo mial takie ziemie ze mowil jak mial 303 to ciagnol 2 skiby takie wieksze troche i oral na 40cm a tym jedzie 4 skiby a nie wiem jaki to jest model ale mial silnik od zety oryginalnie taki
chodzi mi o tego 423 duzy ciagnik
Strony 1
Forum Fortschritt i IFA » Allegro i inne » Fortschritt na gąsienicach!
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo