Temat: Aparat fotograficzny
Jak ktos ma niepotrzebny to chetnie kupie, potrzebny jest mi do robienia zdjęć uprawom i wrzucania tutaj, wiec nie musi byc wypasiony
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Kupię » Aparat fotograficzny
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jak ktos ma niepotrzebny to chetnie kupie, potrzebny jest mi do robienia zdjęć uprawom i wrzucania tutaj, wiec nie musi byc wypasiony
to przecież telefon wystarczy
hehe nie mój.
leży u mnie telefon nieużywany już coś z niby nie tak chyba sie rozłączał ale do zdjęć dobry kamera 2mp sprawdzę go i jak chcesz to wyśle ci w gratisie
2 mp to w makro grzyba chyba kiepsko pokarze?, ale ja sie nie znam
Canon PowerShot A720IS, kupiony 5 czy 6 lat temu. Zdjęcia robi dobre, konkretny zoom i filmy nie najgorsze wychodzą, gdzieś znajdziesz filmiki nim nagrywane i zdjęcia jakieś. Z kartą 8gb to go nie opróżniam + akumulatorki i sprzęt jak ta lala. Tzn polecam tylko bo mój nie jest na sprzedasz
A i aparat ma 8mpx, zdjecia co wrzucam są jego roboty, oprócz profilowego
2 mp to w makro grzyba chyba kiepsko pokarze?, ale ja sie nie znam
Rozdzielczość to nie wszystko.....
Tu masz się chwalić a nie pokazywać grzyba
Canon PowerShot A720IS, kupiony 5 czy 6 lat temu. Zdjęcia robi dobre, konkretny zoom i filmy nie najgorsze wychodzą, gdzieś znajdziesz filmiki nim nagrywane i zdjęcia jakieś. Z kartą 8gb to go nie opróżniam + akumulatorki i sprzęt jak ta lala. Tzn polecam tylko bo mój nie jest na sprzedasz
A i aparat ma 8mpx, zdjecia co wrzucam są jego roboty, oprócz profilowego
a juz myslałem ze pohandlujemy
ostatnio kupiłem lustrzankę i o ile żona jeszcze nie sprzedała poprzedniego to mam na sprzedaż. Później sprawdzę czy go mam i napiszę model. W 100% sprawny i bez żadnych rys.
Sprawdziłem
samsung digimax u-ca5 w kolorze czerwonym
http://www.optyczne.pl/230-Samsung_Digi … aratu.html
jest w stanie idealnym, pudełko, ładowarka, okablowanie, płyta, oryginalna karta 256MB + druga 2GB. Powinienem mieć gdzieś pokrowiec - jak znajdę to dorzucam, choć nie obiecuję że jest.
100 zł + ewentualne koszty przesyłki.
no zaorak to dobijemy targu. wysle ci na PW adres
ok
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Kupię » Aparat fotograficzny
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo