Odp: Wiosna 2015
wieczorem dostałem 15mm deszczu, czekam na więcej...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Wiosna 2015
Strony Poprzednia 1 … 10 11 12 13 14 … 27 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
wieczorem dostałem 15mm deszczu, czekam na więcej...
no to miło ja wczoraj 7 dziś 2...
farciarze niema i nie widać . bieda
bez kitu! U nas nic!
u mnie odpukać to co chwila jakiś mały deszczyk, wszystko rośnie w oczach, grzybki na roślinach również
A ja musze powiedzieć że jestem zdziwiony bo grzyby chyba wyjechały w Twoje strony.
Z T1 wszyłem późno i narazie nie robię T2 bo nic nie widać. Morze się oda załatwić sprawę na 2 razy T2 pójdzie na kłos...
A ja nie spieszyłem się, bo nie było nic widać. Później trochę deszcze mnie zgoniły i powiem, że trochę zabieg spóźniłem.
U mnie jak u Krzycha wchodziłem późno z T1 na razie czysto zobaczę juro będę pryskał qq zobaczę na pszenicę przy okazji.
u mnie w ciagu ostatniej doby spadło 60l/m super
Szczęściarz :D:D:D
Liczy się bio retencja..... reklam nie oglądasz?!?
tylko pozazdrościć takiego opadu...
u mnie od 6 spokojnie pada nareszcie:D bo już była bida z nędzą wczoraj jak pryskałem to miejscami liście się zwijały jak by nie zaczeło padać to pozamiatane
na słabszych stanowiskach pszenica siada i się kłosi lipa a deszczu niema i nie widać
Liczy się bio retencja..... reklam nie oglądasz?!?
tylko pozazdrościć takiego opadu...
nie to zebym narzekał, ale jak pryskałem dzis groszek to jeździłem w jedna strone z górki, bo pod górke nie szło wyjsc
Pogoda ładna, dziś skosiłem 1.5ha trawy i jestem chory bo angina wzięła gardło a dwa dni wcześniej całym dniem gorączka.. A robić trzeba
Gdzie tam ładna, prawie codziennie pada, nie ma jak zrobić sianokiszonki, na łąkach i niższych polach stoi woda, mam tego już dość.
Powiem szczerze, że też już mam dość tego kropienia. Jakichś wielkich opadów nie ma, ale codziennie po trochu pada. Oprysków nie idzie zrobić. Z drugiej strony wszystko w oczach rośnie, tylko chwasty też....
Chłopaki tylko wam pozazdrościć pogody w zbożach już widać pierwsze oznaki braku wody pokazują się już pierwsze żyły na polach wygląda to nie ciekawie a opadów brak.
w nocy parę mm spadło, i może dzisiaj jeszcze trochę dopada, bo zachmurzenie 100%
Chłopaki tylko wam pozazdrościć pogody w zbożach już widać pierwsze oznaki braku wody pokazują się już pierwsze żyły na polach wygląda to nie ciekawie a opadów brak.
Grzesui widzisz. u mnie pogoda podobna jak u ciebie ale nie narzekam bo moze byc tak jak u Piety
Strony Poprzednia 1 … 10 11 12 13 14 … 27 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Wiosna 2015
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo