Temat: Co wybrać
Chcemy kupić ciągnik około 150 KM. Zastanawiamy się nad DF lub JD. Mamy DF 150 Agrotrona i jesteśmy zadowoleni ale polecają nam JD i co teraz wybrać ?? :-)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Inne maszyny » Co wybrać
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Chcemy kupić ciągnik około 150 KM. Zastanawiamy się nad DF lub JD. Mamy DF 150 Agrotrona i jesteśmy zadowoleni ale polecają nam JD i co teraz wybrać ?? :-)
Ja jestem za JD!!!
nowy
mi sie najbardziej podoba ślązak....ale gdzie ja bym miał tym jeździć:(
najlepiej po polu
a co myślicie o fastracu 2135 ???
najlepiej po polu
szczególnie jak masz 30 arów i to jeszcze klin:)
ładne i na pewno dużo bardzej praktyczne jak forszaj ale dowiadywałeś sie ile kosztują podstawowe części do tej maszyny ile wydasz na naprawe jak sie zepsuje
piękna maszyna który to rok?
1996 i pracował w gospodarstwie niemieckim w polsce więc jest dobrze utrzymany i mam nadzieję że mi długo posłuży ale najfajniejsza jest ta prędkość 80km/h
Śliczny !!!
Pewnie drogi.
dołożyłem do forszaja 30000zł.i jest to cena z dowozem i jak jeżdziłem polonezem a potem przesiadłem się do zafiry to był skok technologiczny i takie same mam odczucie po przesiadce z forszaja na fastraka chociaż to w polonezie przeżyłem młodość i poznałem żonkę ,to i forszaj wyciągnoł mi gospodarstwo w trudnych czsach na prostą .
Sprzęt ładny tylko ciekawe ile wytrzyma elektryka
naprawiać forszaja
A co takiego stało się Twojemu Forszajowi?
Maryush forszaj życia lekkiego to w moim gospogarstwie nie miał w orce ciągał pięcioskibowego obracalnego rabewerka i bez blokady to niedało by się go ciągać a do uprawy to 4,2m.agregat uprawowo-siewny więc skrzynia biegów aż jęczała pompa po rozgrzaniu bardzo słabła a silnik tylko na kapitalkę (dziennie pił 5l oleju )i ogólnie był już słaby więc nie polecił bym go znajomemu a kupił go handlarz:D
Tylko szkoda przeszłego właściciela, który kupi go od handlarza, bo jak się nie zorientuje dokładnie, to wybuli kupę kasy na ciągnik do remontu:(
Jak masz kase to kupuj.Tylko pużniej nie mów że utrzymanie drogie.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Inne maszyny » Co wybrać
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo