Odp: Fortschritt ZT323A
Fajny stan , niech służy
jak byłem w niemczech to nie widziałem żadnego forsza , będę musiał się rozejrzeć
bezawaryjności
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Nasze Ciągniki » Fortschritt ZT323A
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Fajny stan , niech służy
jak byłem w niemczech to nie widziałem żadnego forsza , będę musiał się rozejrzeć
bezawaryjności
ja bym na twoim miejscu sprzedał ciapka a 60-tke zostawił zawsze więcej mocy to lepiej
no pyknie powiedz mi skad wziales napisy na maske (tez by mojemu sie przydaly) a jaki koszt skad i czy wysylka
zamówiłem Tel. 501-744-102
ładny forsz.. oryginalny i widać kompletny (ta rurka to drobny szczegół) +
"Ma pan pinkny sprzęt " +
Malowaleś go czy to oryginalny lakier i w jakim odcieniu jest korpus
A to moja bestia na dzień dzisiejszy
ładny,pewnie 88 rocznik? jak mój.No mojemu chyba troche do niego brakuje Plus oczywiście
dzięki marek tobie tez plus. fakt jest to 88 rocznik a na blacie nie ma jeszcze 7 tyś mtg
Moj ma gdzieś 6500 tys i jest praktycznie cały w oryginale,bo prosto ze saksoni był przywieziony do znajomego handlarza i kupił go ojciec za 20 koła pierwszy właściciel w kraju,silnik jest wyeksplatowany i poszła dwa razy uszczelka pod głowicą w ciągu 8 lat no i pompka sprzęgł a tak to bezawaryjnie,skrzynia prawie nie wyje,na 4 szosowej jej nie słychać choć 3 zaczeła wyskakiwać,silnik pójdzie prawdopodobnie do grudziądza i pare rzeczy nich to zrobią profesjonalnie Bo to git maszyna,jak by on nie nadszedł to prawdopodobnie gospodarstwo by legło w gruzach,więc mam jakieś poszanowanie do niego. Za plusa dzieki.
Na Te lampy w obudowie filtra kabinowego masz wycięte potwory? Mam dla forsza kupione nowe robocze ponad rok czasu ale nie mam kiedy się za nie zabrać...
A o moja bestyja http://zapodaj.net/62eb556600653.jpg.html no i druga może nie forsz ale http://zapodaj.net/82f12bad78296.jpg.html
bamreras tak wycinałem otwory i to są światła drogowe i mijania razem z postojowymi.
marek mój też do polski jak przyjechał ok 15 lat temu to go odrazu kupiliśmy i tak w naszych rękach my na tamte czasy daliśmy 18 tys i 6 za 320 ale tamten miał wyjęty silnik z ramy i tak położony i nie miał maski a tak to komplet był z bliźniakami 320 już nie ma a ten u nas mało robił ma nowe cylindry tłoki i pierścienie i wał z silnika po regeneracji i to tyle z silnika a ogółem to ma druga oponę lewą i zrobione hamulce bo sie już skończyły teraz wszystko pyka a i nowe baterie i zima nie zima pali kiedy chce tez jesteśmy z niego zadowoleni jeszcze przejdzie szereg przeglądu trochę odnowy kolorystycznej i bedzię na dozywocie
Ja przykręciłem robocze pod górną śrubę zawiasy, uważam że jest to idealne miejsce.
na robocze takiego typu jak najbardziej plusik dla ciebie
http://i62.tinypic.com/258b345.jpg
Ja przykręciłem robocze pod górną śrubę zawiasy, uważam że jest to idealne miejsce.
też tak planuję założyć, a macie koledzy jakiś patent aby drzwi się nie zamykały? mam wyrobione te "gumki" i jak szybciej jadę to opór powietrza zamyka drzwi. Chyba, że macie namiary na nowe.
Z góry dzięki
Te gumki to kup sobie zestaw ( guma i kulka bo oryginalna kulka jest za mała) od zetora prawie pasuje bez przeróbek.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Nasze Ciągniki » Fortschritt ZT323A
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo