Odp: Problem z pompa podnosnika w 303
Dzisiaj uzupełnie i dam znać a ile mniej więcej litrów oleju tam potrzeba?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Układ hydrauliczny » Problem z pompa podnosnika w 303
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 9 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Dzisiaj uzupełnie i dam znać a ile mniej więcej litrów oleju tam potrzeba?
A ze 41 litrów powinno starczyć.
A z serwa jak spuszczę?
Odkręć przewody i tyle
Olej wlany ale pompa dalej nic
Dodam że nie słychać żeby pompa pracowała
Moze Ci ten bolczyk wysunal sie od pompy bo i mnie tak jest w 323 ze wyskoczy i musze padac pod ciagnik i go wsadzic, a teraz zabilem debiaka kolka i nie wypada i wszystko dziala
A w którym miejscu jest ten bolczyk?
Nie wiem jak jest czy tak samo w 323 i 303 ze z sprawej strony trzeba sie polozyc i zobaczyc gdzie idzie wlacznik od napedu pompy. I tam jest dzwigienka wystajaca z korpusu skrzyni miedzy rama. I trzeba ja wcisnac znowu do srodka ale na wlaczonym silniki na malych obrotach bo na zgaszonym nie idzie
Ok będę patrzył dziwi mnie wogóle cała ta sytuacja bo miesiąc temu kupiłem ten traktor i było wszystko ok, przez miesiąc stał nieużywany i teraz jak trzeba mu podpiąć pługi to pompa nie chce podnosić
Nie ma czegoś takiego...
nie wiem czy narazie potrzebna mi nowa pompa prędzej pomoc xD
Takie coś to jest ale myślałem że to chodzi o coś innego i to go trzeba do pompy wepchnąć?
Na osi jest rozcięcie w które wchodzi niemal identyczny wałek z ramy czasami lubi to wyskoczyć.
No dobra ale jak próbowałem włączyć pompę na włączonym silniku to słychać zgrzytanie jak przy wrzucaniu biegu
to jednocześnie próbuj włączyć pompę i gaś silnik
Znaczy się na wyłączonym da się ją włączyć ale mi chodziło o to że skoro jest taki dźwięk to chyba wszystko jest ok i nic się nie wypieło
Jak włączysz to nie ma zgrzytać. Skoro zgrzyta to nie jest załączona.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 9 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Układ hydrauliczny » Problem z pompa podnosnika w 303
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo