Odp: Jaka jutro pogoda?
u mnie też jak 4:40 do pracy jechałem to szyby zaszronione
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Jaka jutro pogoda?
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 62 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
u mnie też jak 4:40 do pracy jechałem to szyby zaszronione
mam aktualnie nocki .... przyznam że pizga jak by zima szła a deszczów brak
dokładnie jak wojtas pisze rano jak sie na dworzu robi to czuc takim końcem listopada tylko przymrozkow mocnieszych brak
Nadmiar wilgoci szkoda słów
https://www.youtube.com/watch?v=93CwSed … e=youtu.be
Jakbyś wcześniej wyczyścił to pole odkurzaczem to by się nie kurzyło
Tak, Wisła najniższy poziom od początku kiedy są robione pomiary, susza hydrologiczna jest a glebowej za bardzo niema :stu: teraz w związku z wyborami i słabymi notowaniami władza postanowiła rzucić chłopom trochę kiełbasy wyborczej.
Polityka.... ZSL mógł trochę ugrać gdyby się przyłożyli do "walki" z suszą. Pojechali po bandzie i efekt jest taki że jesienny deszcz ich z sejmu wypłucze co do jednego.... spłyną do wisły i tam utkną w błocie....
to że oni utoną to co nas to interesuje ?? przecież społeczeństwo tam nikogo nie ineresuje licz się tylko JA
ale prawdę mówiąc jak nie zacznie padać a w zasadzie nie zapowiadają do końca roku to ja tego wszystkiego wg nie widzę ... a na przyszły rok nie wiem co będziemy robić ...
Właśnie od kilku dni gościmy brata mamy z Wałbrzycha, ma działkę od 45 lat, mówi że takiej suszy tam jeszcze nie było, pobliskie pole też obserwuje mieszka na obrzeżu miasta.
-7 no no...
Tylko -5
Nareszcie deszcz...
zero deszczu ino chłodno 7 na plusie
raptem -8 ale odczuwalna znacznie niższa
a deszczu ani widu.....
Ani slychu.. u mnie -6
a u mnie biało, a miałem marchew kopać, a teraz nie wykopie i pujdzie na na kostke duzo taniej, bo plastry kończa robic...
U mnie śnieg, ale ładnie topnieje i wsiąka wiec jest nieźle. Może wreszcie popiół zamieni się z powrotem w ziemię
u nas śnieg z deszczem pada może wreszcie pszenicę skończę siać
pierwszy śnieg spadł
i żebym nie był gołosłowny dodaje fotke:
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 62 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Jaka jutro pogoda?
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo