Odp: Mapa miejsc w których mieszkacie
już wysłałem PW ale jeszcze raz nie zaszkodzi ;P
Błąd naprawiony :brawo:
GG 5280421 Stosując się do zasad ortografii i interpunkcji wyrażasz szacunek wobec czytających Twoje posty
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Przedstawmy się » Mapa miejsc w których mieszkacie
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 … 22 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
już wysłałem PW ale jeszcze raz nie zaszkodzi ;P
Błąd naprawiony :brawo:
Wola Kożuszkowa gmina Jeziora Wielkie Kujawsko-Pomorskie prawie na granicy z pyrlandią
dodane
Tokary powiat wroclawski gimna dlugoleka
Sadki pow Nakło/not gm Sadki
jestes dokładnie ze Sadek czy okolice?Ja mieszkam koło Dębionka
Dokładnie to Sadkowski-Młyn
Czyli jesli sie nie myle to mieszkasz zaraz za rzeką po prawej stronie od strony Dębionka a twój forszaj stoi zwykle na środku podwórka?
Dokładnie tak . Jak mieszkasz koło Dębionka to musze cię znać ,tylko nie moge wymyślec kto może mieć 514 i Z056 no i
ZT323A .
Ja mieszkam w podgórzu a moj ojciec to mechanik jedyny we wsi teraz na pewno sie domyslisz
Osobiście chyba nie znam,ale ojciec kiedyś robił chyba naszą 60 .To nic straconego jak się nie znamy,zawsze można to nadrobić jak pojadziesz przez Młyn.Znam sołtysa z Podgórza to chyba rodzina o ile sołtys ten sam co był kiedyś ,cielaki kupowałem od niego. To narazie a jakby co to wiesz gdzie mnie znaleź
Ten sołtys juz nie sołtys ale to jest mój dziadek. ale dobra koniec z ta gatką bo nas admin pociśnie ze forum zasmiecamy moje gg8499045
Przemocze powiat Goleniów województwo Zachodniopomorskie
Dodasz mnie na mapke?
Dodane
Strzelce Kraj., powiat strzelecko-drezdenecki, woj. lubuskie
halo admin;) proszę o dodanie mnie na mapie szczęśliwych użytkowników maszynek Fortschritta )))
Boży Dar, pow. zamojski, woj. lubelskie
Stobna, pow. Nowy Dwór Gdański, gm. Nowy Dwór Gdański, woj. pomorskie
Jestem z Niwicy gmina Trzebiel powiat Żarski województwo Lubuskie poozzzzzzzzzddddrrrrrrooooooooooo!!!!!!!!
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 … 22 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Przedstawmy się » Mapa miejsc w których mieszkacie
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo