Temat: TURBO DO ZT 323 itp.
Sprzedam Turbinę od sw400wraz z kolektorem i tłumikiem która była zamontowana w ciągniku ZT 323 .
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Sprzedam » TURBO DO ZT 323 itp.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Sprzedam Turbinę od sw400wraz z kolektorem i tłumikiem która była zamontowana w ciągniku ZT 323 .
Jaka cena za zestaw?
zdjęcia będa jutro
tak to wszystko wygląda
jak kto chętny to dzwonić 512 976 867
Jaka cena? Na wiosnę będę zakładał nowy silnik to może dołożyłby mu turbinę ?
:hmmm:
Do 514 by się przydała! Jaki stan wirnika?
Stan Bardzo Dobry wirnik bez luzów
Regulamin tego działu wymaga podania ceny , chyba że jest tak wysoka że wstyd się przyznać
To jak kamil sie Wstydzi to ja podam http://olx.pl/oferta/turbosprezarka-b3a … aoyAf.html dla kolegów stowke opuszcze
co sie dzieje ze turba wyciągacie z forsz?
może zakładają inne.....
zmieniają silniki na większe ot tyle
nie wstydze tylko nie mam czasu siedzieć na forum cena 750 z kolektorem
dmucha mi uszczeliki. I po wymontowniu dalej dmucha. półbloki do planowania i głowice tyż. Ale nie opłaca mi sie bo mam zamiar przez zimę zakładać większy silnik. Brakuje mi koni pod maską.
P.S. Sorry Kamil że się wtryniłem Ci w temat. Więcej nie będę...
Brakuje Ci koni czy momentu? Generalnie jest tak, że konie odpowiadają tylko za maksymalną prędkość, a całą robotę odwala moment. No chyba, że sprzęt jest za wolny... IFA jak jest dobrze zrobiona, to nawet przy 70 konikach zrobi dużo więcej niż inny przy 150, że tak powiem trochę przewrotnie
Że tak to ujmę, wszyscy produceńci potęge swoich maszyn określają w konoach mechanicznych. Zapotrzebowanie na moc dla konkretnych maszyn rolniczych też z reguły podawane jest w koniach mechanicznych, więc i ja tej reguły nie zmieniam.
Jeśli chodzi o tą przekłdkę to raczej sie nie odbędzie. Fortschritt jako główny koń pociągowy na przyszłą jesień będzie kończył kariere. W zamian muszę wykombinować ciągnik, który poradzi z 3metrowym migiem po górkach gliną wyścielonych. Szacuje że takie 240KM b3dzie na styk.
to zacznij szukać magnuma serii72..
Powiem Ci Marek że puki co to mogę zawiesić oko na koledze magnuma serii 7.., dokładniej k700 :-)
to wcale nie jest głupi pomysł
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Sprzedam » TURBO DO ZT 323 itp.
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo