Odp: GG FORUMOWE
Czy miał ktoś taką saletrę i czy warto http://www.agrolok.pl/pl/site/saletra-z … -1184.html
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Strony Poprzednia 1 … 220 221 222 223 224 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Czy miał ktoś taką saletrę i czy warto http://www.agrolok.pl/pl/site/saletra-z … -1184.html
Niewiem jaka cene od nich dostałś, ale mi za 24t saletry dali taka promocyjną cene, że u handlarzy obok mnie taniej mam jak od nich...
ja ta mam w tym roku od nich
A gdzie zakupic szczotki do alternatora do forsza?
I tu jest problem, bo oryginalne są grafitowe i bieżnia jest grafitowa i nie ma tego u przeciętnego elektromechanika, ja w swoim wymieniałem bieżnie na miedziane i szczotki na takie w dodatkiem miedzi.
1376 brutto dali nam a u Ciebie
Na dzień dzisiejszy u mojego dostawcy saletra puławska 1210 zł/t i mówi że ta cena do połowy przyszłego tygodnia. Jutro będę miał przelew za świnki i za tą kaskę będę mógł już zakupić nawozy. Unia jeszcze mnie nie wspomogła.
Niecpamoętam ile to było ale różnica na tonie była o 100zł netto. To było jakieś 3tygodnie temu. Na dziś nie wiem bo nawozy na wiosne kupuje w tym roku dopiero na wiosne....
Ja muszę się wybrać do agrochemu popytać o RSM. Nie mam gdzie trzymać tych 14t muszę pogadać jak to z ich strony wygląda np płacę teraz zabieram do czerwca...
Rsm 32% -920 zł u mojego dostawcy , cena na październik.
Rsm 32% -920 zł u mojego dostawcy , cena na październik.
ojanusz u mnie ale cały zestaw 900 brutto z mozliwości przechowania do wiosny
przechowanie gratis?
u mojego dostawcy tez jest gratis nic się za to nie płaci ale odbiór do maja
Widzę że saletra poszła w górę bo placilem 1070 przy całym samochodzie.
Co się dzieje ze złotym pociągiem?> Jakaś cisza....
medialna nagonka i brak tematu już robi swoje
Cisza bo złoty !Tak swoją drogą to słyszałem że to pancerny i wybrali firmę co robi odwierty i wpuści kamery zobaczymy co z tego będzie.
To jest wielka bujda .ale slawa i rozgłos robią swoje..
Panowie ma ktoś jakieś informacje na temat wycinaka troliet u 155 ? Potrzebowałbym numer katalogowy linki do windy...
Chłopaki wie ktoś jak jest podłączony rozdzielacz i orbitrol w bizonie starym na jednej pompie ?
Strony Poprzednia 1 … 220 221 222 223 224 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo