Temat: Forum umrze śmiercią naturalną

Witam
Niestety mam złe wieści , wszystko wskazuje na to że serwer p2a.pl na  którym jest nasze forum przestanie działać, powodem są kłopoty finansowe właścicieli. Na chwilę obecną próbują ratować się reklamami ale nie wiadomo czy to pomoże. Staram się uzyskać back-up naszego forum aby ewentualnie się przenieść ale od tygodnia cisza.

Kto pyta jest głupcem przez pięć minut , kto nie pyta wcale jest głupcem przez całe życie
GG 5280421  Stosując się do zasad ortografii i interpunkcji wyrażasz szacunek wobec czytających Twoje posty

2

Odp: Forum umrze śmiercią naturalną

to byłaby wielka strata dla ludzkości. Ile jeszcze czasu nam zostało?

Rolnik z powołania:-)

3

To jest chyba nie mozliwe.

TEN NIE POPEŁNIA BŁĘDÓW KTO NIC NIE ROBI big_smile

4

Poczułem się jakby umarł ktoś kogo znam...  Szkoda byłoby, bo sporo jest tutaj wiedzy i materiałów a nawet jakby powstało nowe to wątpię, że chociaż połowa omawianych tematów byłaby omówiona...

5

Piotrze i tak spokojnie o tym piszesz, a może już nas nie kochasz sad

6

Jak kogo tu niema to jakby nie żył czyżby armagedon zbliżał się przecież meteoryty da się przewidzieć i oddalić .....Najbardziej szkoda młodzieży która raczkuję a niewiedzą że koniec nadciąga.

7

nie znam się na tym ale czy nie można przenieść zawartości na inny serwer czy jak to się tam nazywa?

Ten Adolf Hitler to dziwny człowiek. Nigdy nie zostanie kanclerzem, najwyżej ministrem poczty, a i to bardzo wątpliwe! To tylko zarozumiały Czech, który wynurzył się z rynsztoka. Że ludzie się go boją, oto czego nie mogę pojąć! Najdalej za rok zostanie zapomniany, a o jego partii, młodych łobuzów nikt nawet nie będzie mówił.”
[Paul von Hindenburg w rozmowie z gen. Schleicherem i bp. Münsteru, 24-02-1931]

8 Ostatnio edytowany przez Krzysiek (2015-11-10 23:38:45)

Chyba nie zawsze można.
Ale zastanawiam się czy nie można takiej kopi zrobić samemu.
Właśnie rozmawiałem z kolegą mówi że w php mozna samemu robić kopię.
Wystarczy mieć odpowiednie uprawnienia.
Jak by co to Piotrze pisz na PW albo dzwoń o każdej porze dnia i nocy. 792 541 961
Gdyby trzeba zrobić jakąś zrzutkę możesz na mnie liczyć.

Jak forum umrze to depresja murowana.....

9

o curwa !!!! co ja będę robił wieczorami ???? może jakaś składka????

Leszek   dla kolegów'

10

Tyle wiedzy i kontaktów ze wspaniałymi ludzmi miało by przepaść, niedobrze

11

Piotrek są programy do zapisu stron łącznoe z całą siecią podstron. Niewiem jak to dział, ale kiedyś jak byl6 zwykłe htlm to szło bez problemukopiować cał serwisy. Jak nastała java pojawiły si3 problemy i nowe programy pozwalające na taki zabieg....

Lepiej być nie może, co będzie się okaże....

12

Jak forum padnie to nie koniec świata ,  godzinę albo dwie więcej będę spędzał w garażu . Jednak ludzie pozostaną i możemy się przenieść na jakieś inne forum albo je stworzyć .
O kuźwa co ja bredzę cząstka mnie umiera ! Panowie komputerowcy myślcie co zrobić a na wszelki wypadek starzy wyjadacze tego forum trzeba zrobić szalupę ratunkową w postaci spisu numerów telefonów , tylko gdzie to zapisać ?

13

Tworzenie od nowa to juz noe będzie to samo.. Ile cennych sugesti iwypowiedzi osób które tu już nie zaglądają, ile naszych dyskusji i polemik.
Musi być jakiś sposób by to forum odzyskać...

Lepiej być nie może, co będzie się okaże....

14

Mimo że jestem biernym czytaczem tego forum to uważam że powinno się ono uratować. Szkoda stracić taką wiedzę. Pozdrawiam

15

oj niedobrze niedobrze:(

16

gdyby była potrzebna zzuta to jestem gotowy. w najbardziej czarnym scenariuszu to robimy fotum od nowa. nie przezyje rozstania a takimi ludzmi jak Wy. Kobiety nie mam teraz forum upada...

Rolnik z powołania:-)

17

Piotrze ,próbuj  coś z tym zrobić jak trzeba jestem za składką.

Nie ma że się nie da, jak się nie chce to się nie da...;)

smile E-516 na części. smile

18

Jak trza będzie to i ja się dołożę ,Szeryfie ratuj sytuację.

od małej myszki do Cesarza , wszyscy żyją z gospodarza

tel 782 616 889 dla kolegów z forum czynny całą dobę  Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki , tylko cuda zabierają mi trochę czasu.                                                                                                          "Mówią żem jest paranoid a ja nie przejmuję się jadę co fabryka dała ....."

19

o kuwa to jakaś masakra nie można do tego dopuścić jak forum zginie to już po wszystkim

Nie ma to jak FORTSCHRITT

20

Nasz forumowy kolega PiotrK okazał się wspaniałomyślny i nieodpłatnie udostępni nam miejsce na swoim serwerze. Czekam na Back-up i działamy

Kto pyta jest głupcem przez pięć minut , kto nie pyta wcale jest głupcem przez całe życie
GG 5280421  Stosując się do zasad ortografii i interpunkcji wyrażasz szacunek wobec czytających Twoje posty