Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Nasze kombajny » Zdjęcia kombajnów
W tym roku zostanie dana nowa młodość drugiej 517,oczywiście w barwach MDW.
a to perwsze zdjęcie co w lesie robiłeś
Ja mieszkam w takim miejscu że za domem mam zabytkowy park,więc drzewa sa tu istotnym elementem
przemek podziwiam twój zapał, ile czasu poświęciłeś żeby go tak odnowić i oczywiście plus
Dięki za plusa.poświęciłem 2tygodnie ostrej roboty.zużyłem 18L farby na sam kombajn, na cheder poszło 1,5L czrnej i 4L niebieskiej.Odmalowane jest wszystko nawet silnik i zbiornik tylko klawisze pomalowałem od spodu.Ale efekt porażający w mojej okolicy myślą ze dałem za tego ponad 60tyś Zł.
Prawie MDW 527
@PRZEMEK517STS, masz plusa. W lesie to pewnie na zrywce byłeś żartuje
Mam pytanko gdzie te naklejki ERNTE MEISTER kupiłeś?
Made in Garaż
no powiedzmy ze musaiłem je od nowa robic,ale jak chcesz i mieszkasz gdzies niedaleko mnie to przyjade i ci zrobie takie przed samym malowaniem i bedzie jak nówka kombajn
nie na razie moja e 514 jest nie do malowania ale ciekawiło mnie czy w ogóle są na sprzedanie te naklejki ale za pomysł dla ciebie +
potrzebna jest tylko szeroka i dobra tasma lalarska i skalpel
nietrzeba piaskowac wystarczy ogniska rdzy papierem sciernym przejechac,pózniej corina pomalowac na to farba w wybranym koloze a po tygodniu czasy lakier połozyc i masz spokuj na pare ładnych lat
dzieki za plusa a naklejki mozna dostac tylko to jest niezły kosz w granicach 500 zł, a ja to zrobiłem za jakies 20zł go 2 tasmy i skalpel reszte kosztował
Ładny ładny, plus kolego^^
dzieki dzieki .jak cos to pisac na GG
te mdw to fabrycznie takie miały koła z przodu ?
to nie MDW to E 517 zrobione na MDW a PRZEMEK517STS ci zapewne nie odpowie
przecież to są zwykłe koła 23.1-26 takie jak w bizonie ...
Forum Fortschritt i IFA » Nasze kombajny » Zdjęcia kombajnów
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo