Odp: Powiedzcie coś o sobie
A może przenieść to do wątku zrób to sam ?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Przedstawmy się » Powiedzcie coś o sobie
Strony Poprzednia 1 … 106 107 108 109 110 … 132 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
A może przenieść to do wątku zrób to sam ?
koszty jakieś są, ale mina sąsiadów warta każde pieniądze
Świetna robota !!!! jedyny minus to to że będziesz go długo trzyma bo sprzedać była by wielka szkoda .
Teraz wróćcie na post 2123 arka, bo ponaprawiałem trochę i jest co pooglądać
ja wiem czy minus? jeszcze go kto podpatrzy i seryjna produkcja ruszy bo to co pod maską jest budzi wiele do życzenia
teraz fotki wskakują. Myślicie, że gdyby dalej produkowali forsze to stylistyka poszłaby w stronę projektu Arka?
no teraz widac cały dorobek
nie wiem czy stylistyka poszła by idealnie w tn sam styl ale na pewno pod taki komfort
Już nim trochę jeździłem bo musiałem skrzynie biegów sprawdzić ponieważ był kupiony bez silnika ale jednak wszystko jest ok bo ma on tylko 1200 motogodzin na tylnym tuzie nigdy nawet nie miał nic podpięte
A pod maską to się może wiele zmieńi bo tylko na próbę skrzyni ifa była wsadzona a na strychu stoi już silnik mana 6 garowy z rozruchem na 12 volt więc wszystko się może zdarzyć
nie wiem jak inni ale ja czekam na efekt finalny jestem wielce ciekaw jak to wszystko ci wyjdzie i jak zrobisz przenieś temat do Zrób To Sam załóż tam wątek wsadź ile sie da fotek i wszystko nam opisz
a to zt300 po przeróbce i na wiosnę dostanie silnik 3 garowy ify z widlaka http://www.fotosik.pl/zdjecie/cbec9c9f45f0dd41
mój pierwszy zt323 http://www.fotosik.pl/zdjecie/05d4d3c570a02a8f
powiedz wszystkimi uprawiasz pole czy zajmujesz się czymś dodatkowo?
(nie wiem czy widziałeś ale wysłałem ci zaproszenie na fotosik.pl to ode mnie jest)
a no pole! tylko mało hektarów mam i usługowo dużo śmigam najwięcej to orka i koszenie bizonem ale co kto tylko chce pryskanie sianie uprawa mam koparko-ładowarke jcb to też coś zawsze kopie bo takie czasy że nikt sie za łopatę nie łapie ogólnie to mam więcej sprzętu jak pole wymaga
wow
za to masz zadbane maszyny, widać że umyte i suche.
czarująco wyszło, nie sądziłem że takie przekładki są możliwe.
Arku staraj się wstawiać zdjęcia w jednym poście czy jak coś będziesz pisał najwyżej zrobisz....
.. Tak i pisz dalej ale w jednym poście, będzie wszystko w jednym i wgl
a no pole! tylko mało hektarów mam i usługowo dużo śmigam najwięcej to orka i koszenie bizonem ale co kto tylko chce pryskanie sianie uprawa mam koparko-ładowarke jcb to też coś zawsze kopie bo takie czasy że nikt sie za łopatę nie łapie ogólnie to mam więcej sprzętu jak pole wymaga
To mam tak jak teraz w jednym poście bo źebym nie narozrabiał
Arku chodzi o to że jak czegos nie dopisałeś to weź opcje edytuj dopisz na spokojnie i zapisz zmiany i wtedy jest wszystko w jednym a jak dodajesz fotki to też wrzuć wszystko do jednego i zatwierdź żeby było estetyczniej i czytelniej tylko o to chodzi
Tylko gdzie ta funkcja edytowania mam tylko raportu,cytuj i napisz nowego posta szukam i nic
Strony Poprzednia 1 … 106 107 108 109 110 … 132 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Przedstawmy się » Powiedzcie coś o sobie
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo