Odp: Powiedzcie coś o sobie
jest
raportuj usuń edytuj cytuj
musisz mieć jak jesteś zalogowany musi ci sie wyświetlać
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Przedstawmy się » Powiedzcie coś o sobie
Strony Poprzednia 1 … 107 108 109 110 111 … 132 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
jest
raportuj usuń edytuj cytuj
musisz mieć jak jesteś zalogowany musi ci sie wyświetlać
Najlepiej bym to przeniósł do zrób to sam z tą moją przeróbki tylko do jakiego wątku się podpiąć:nie_wiem:
Najlepiej bym to przeniósł do zrób to sam z tą moją przeróbki tylko do jakiego wątku się podpiąć:nie_wiem:
Nie mam tego edytuj i usuń
załóżs sobie nowy watek tylko napisz do szeryfa zeby ci odblokawał funkcje każdy nowy pisze do szeryfa zeby udostępnił funkcje pisania w dziale literatura i instrukcje oraz zrób to sam
Pisałem do piotrfire ale narazie cisza i może dlatego coś nie tak mam chyba że nie doszło
No to teraz mam te edytuj i usuń
jak doszło to poczekaj będzie miał chwile to ci odblokuje cierpliwosci ja tez czekałem chwile
wielki plus dla ciebie Arek,tworzysz cuda.
arek323 napisał/a:Najlepiej bym to przeniósł do zrób to sam z tą moją przeróbki tylko do jakiego wątku się podpiąć:nie_wiem:
Nie mam tego edytuj i usuń
edytuj masz tylko przy swoich postach
Koledzy wątek przeniesiony do "zrób to sam" z tą moją przeróbką
Witam
W zeszłym roku stałem się posiadaczem Fortschritt E 512 z 1983 roku, cały sezon można powiedzieć przebiegł bez większych postojów ( najdłuższy to jeden dzień na 50 motogodzin). Już niedługo trzeba będzie szykować się do następnej akcji i stąd moja obecność na tym forum. Przeglądałem już niektóre interesujące mnie wątki czerpiąc z nich trochę wiedzy, a myślę że także moje doświadczenie będzie przydatne. Na koniec krótkiego przedstawienia zdjęcia mojego kombajnu przed i po.
http://www.fotosik.pl/zdjecie/0ca13ed35c4d10aa
http://www.fotosik.pl/zdjecie/714dbbf995ea6390
Witaj
cześć witam
Cześć.
Witam
Witaj .
Cześć
Cześć.
Witam
Witam, w takich barwach to jeszcze nie widziałem.
Na pewno nie jest to zbyt pospolite malowanie, miał być cały czarny ale brakło farby hehe, poza tym pewnie by się zapalił od słońca, za to jest najlepszą maszyną we wsi (może dlatego, że jedyną). Zawsze lubiłem czarny i większość moich maszyn jest po prostu czarna, poprzedniego Claasa pomalowałem na zielono to mi kozy na niego skakały.
Strony Poprzednia 1 … 107 108 109 110 111 … 132 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Przedstawmy się » Powiedzcie coś o sobie
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo