Odp: Jaka jutro pogoda?
zastanawiam się czy juz zamawiac kuku żeby rzepak przesiewać czy jeszcze sie powstrzymac
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Jaka jutro pogoda?
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 9 … 62 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
zastanawiam się czy juz zamawiac kuku żeby rzepak przesiewać czy jeszcze sie powstrzymac
będzie wszystko ok .... zobaczycie ...
U nas cały dzien minus i deszcz siapił tak wiec gołoledż i snieg pada tak lekko teraz na minus
to u mnie w dzień -8 nocami -13
yrno sprawdza sie mi polecam
U mnie teraz -12
będzie wszystko ok .... zobaczycie ...
W zachodniej Polsce to nie ma strachu, tam dużo cieplej. U mnie oprócz mrozów w tej chwili - 10 to i wiatr dosyć silny. Jeżeli prognozy na najbliższe 2 doby się sprawdzą :nooo:
W nocy -12 i spory wiatr. O roślinki się nie martwię Trochę je wiatr męczy ale -15-17 bez śniegu nie powinno nic im zrobić. W 2012 wymarzło mi 90%.....
Dziś bardziej mnie martwi temperatura na poddaszu. Pierwsza zima na piętrze i wychodzą c nie doróbki. Jak mróz odpuści i skończą się renementy w sklepach to trzeba będzie wprowadzić poprawki.
Ja martwię się o roślinki. W domu zaś mamy malarzy po 7 latach od wprowadzenia trzeba trochę odnowić, zmienić, coś tam tapety. Żona w żywiole ja tam się nie wtrącam.
U mnie -10 i 25cm śniegu spadło
to pozazdrościc sniegu
-8 i wieje, na polach kurzawy zaczynają z piasku chodzić.
U mnie juz -12 okolice Białegostoku i taki lodowaty cug takze sppkojnie spadnie do -20
U mnie -9 i do tego lodowaty wiatr, śniegu brak :nooo:
pizga jak w kieleckim -7
No i rzepak chyba w pi..u , w dzień -10 i wiało. Śniegu brak.
U nas z rana - 15 teraz -9 i rośnie ale jest z 5 cm śniegu
Poniekąd u mnie ma być pod 20stopni a śniegu nie ma w ogóle. Najwyżej trzeba będzie miejsce na zboże szykować, jak wymarznie rzepak. Na razie mimo wszystkiego się nie przejmuje, co0 ma być to będzie.
ja po rzepaku dam kuku, moze nasiona dostane
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 9 … 62 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Jaka jutro pogoda?
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo