1

Temat: Stare silniki - kupię

Jakby ktoś miał na zbyciu jakieś stare silniki w obojętnie jakim stanie, ale tak, żeby można było je jeszcze jakoś zidentyfikować, to chętnie przygarnę. Jak ktoś ma takie niepotrzebne, to proszę o informacje. Nie zależy mi na konkretnych modelach ale na starej myśli technologicznej.

www.ifa-serwis.pl - warsztat, szlifiernia, pompy wtryskowe, wtryskiwacze i mycie w myjkach ultradźwiękowych.
www.rajstop.pl
- Raj dla stóp smile Najtańszy i najlepszy sklep w sieci - hurt i detal

Zamiast PW proszę napisać maila - szybciej dochodzi i jest pewniejszy.   http://www.otofotki.pl/obrazki/wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku.

2

Odp: Stare silniki - kupię

jak stara ta myśl technologiczna ma być bo mam jednego od stara 200 i ifa 4

Świat należy do młodzieży Stary robi Młody leży

3

ja mam od c360 4 cylindrowy

4

ja mam od motopompy strazackiej taki na korbę palony benzyniak dwusuwowy jednocylindrowy stan muzealny i chyba nawet kompletny tylko filtra powietrza nie ma i zbiornika paliwa a tak to był nawet na chodzie

Nie ma to jak FORTSCHRITT

5 Ostatnio edytowany przez PiotrK (2015-12-30 23:54:50)

farmer1 napisał/a:

He, he smile Stary już w innym wątku rozpalają moją ciekawość, a ta stara IFA 4VD, to jaka jest? Jak jeszcze na wtrysku pośrednim, to może dobijemy targu....

Meder napisał/a:

Świerzak, odpada wink

tomek 323 napisał/a:

ja mam od motopompy strazackiej taki na korbę palony benzyniak dwusuwowy jednocylindrowy stan muzealny i chyba nawet kompletny tylko filtra powietrza nie ma i zbiornika paliwa a tak to był nawet na chodzie

Ooo, coś zaiskrzyło smile Można coś więcej? Może jakieś foto, dane, linki....

www.ifa-serwis.pl - warsztat, szlifiernia, pompy wtryskowe, wtryskiwacze i mycie w myjkach ultradźwiękowych.
www.rajstop.pl

Zamiast PW proszę napisać maila - szybciej dochodzi i jest pewniejszy.   http://www.otofotki.pl/obrazki/wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku.

Mój ojciec ma benzyniaka 6 cyl od stara,nie wiem dokładnie w jakim stanie,wiem że leży zawalony rupieciami.

O FORTSCHRITTA TRZEBA DBAĆ,TO NIE ŻADNA CHIŃSKA BLAĆ,BO TO DO DZIŚ JEST SPRZĘT FEST I DLATEGO JEST THE BEST!!! big_smile Gdy ci smutno,gdy ci źle,idź do kuchnii,nażryj się...   
+7/-0

7

https://www.youtube.com/watch?v=Eh2_jUzAugA

Małe świństwa mówi się głośno... Wielkie - szeptem. Prawdy natomiast nie mówi się w ogóle. Kto wie czy każda prawda nie jest w gruncie rzeczy największym świństwem? więcej
Marek Hłasko - Ósmy dzień tygodnia

8

PiotrK napisał/a:
farmer1 napisał/a:

He, he smile Stary już w innym wątku rozpalają moją ciekawość, a ta stara IFA 4VD, to jaka jest? Jak jeszcze na wtrysku pośrednim, to może dobijemy targu....

Meder napisał/a:

Świerzak, odpada wink

tomek 323 napisał/a:

Panie Piotrze zdjęcia coś dam rade ogarnąć w najblizszym czasie teraz tylko kwestia czy jego prawowity własciciel by sie godził go odsprzedać czy też będzie go chciał zostawić dowiem sie i dam odpowiedź

Nie ma to jak FORTSCHRITT

9

PiotrK napisał/a:
farmer1 napisał/a:

Meder napisał/a:

Świerzak, odpada wink

tomek 323 napisał/a:

Piotr ta ifa to od ciągnika 323 nie wiem czy nie za młody smile

Świat należy do młodzieży Stary robi Młody leży

10

Za młody sad

forszaj303 marek napisał/a:

Mój ojciec ma benzyniaka 6 cyl od stara,nie wiem dokładnie w jakim stanie,wiem że leży zawalony rupieciami.

Ten odpada już w przedbiegach wink

www.rajstop.pl