4,881

Odp: GG FORUMOWE

Ja też.

Nie ma że się nie da, jak się nie chce to się nie da...;)

smile E-516 na części. smile

4,882 Ostatnio edytowany przez PawełS.64 (2016-01-13 22:50:28)

:brawo:ok

4,883

Mój głos też ma:)

4,884

Mój też poleciał.

4,885

!

4,886 Ostatnio edytowany przez bamreras (2016-01-13 23:16:12)

też smile x2...

Lepiej być nie może, co będzie się okaże....

4,887

Nie wiedzieć czemu nie zamknęli głosowania więc jak będziecie mieć wolny czas to zapraszam do kliknięcia  smile

4,888

Narazie prowadzą smile

Nic dobrego się nie dzieje, świat zachodni z nas się śmieje. Gospodarka nam się wali, bieda rośnie Tusk się chwali. Naiwniakom cuda wciska, bo naiwni są ludziska. Postkomuna mu wtóruje, taki premier im pasuje. W Polsce obcym tworzą raj, bo to bardzo dziwny kraj. Polskę dawno rozprzedali, służbę zdrowia zrujnowali. I nauka także leży, nikt Tuskowi już nie wierzy. Hej Donaldzie gdzie te cuda? same kłamstwa i obłuda! Na kryzysie rząd nie traci, bo za wszystko naród płaci

4,889

koseś napisał/a:

Nie wiedzieć czemu nie zamknęli głosowania więc jak będziecie mieć wolny czas to zapraszam do kliknięcia  smile

Na prawdę nie wiesz? Demokracji trzeba pomagać i jak będą prowadzić ci co mają prowadzić to się glosowanie zakończy. Uczą dzieci od początku "kreatywnośći".

Małe świństwa mówi się głośno... Wielkie - szeptem. Prawdy natomiast nie mówi się w ogóle. Kto wie czy każda prawda nie jest w gruncie rzeczy największym świństwem? więcej
Marek Hłasko - Ósmy dzień tygodnia

4,890

Gdy konkurs na Polską piosenkę na Euro 2012 wygrała jarzębina, organizatorzy nie przyjęli wyniku do wiadomości i piosenką Euro 2012 została ich Faworytka.
https://www.youtube.com/watch?v=RRHMP_mRlac

4,891

Pomożecie? Pomożemy

E 516 na części
Telefon 695 076 269

4,892

No to klikamy ponownie "sąd sądem a sprawiedliwość musi być po naszej stronie" wink

4,893

Lobby forumowe pomogło bo prowadzi.

4,894

Odemnie też poszło...

4,895

Łapka poszła smile
Takie pytanie na szybko: żeby dostać się do rozrusznika do kombajnu 517 to trzeba wejść od spodu silnika na wytrząsacze, tak ? I kolejna sprawa, gdzie mogę dostać nowy rozrusznik właśnie do 17-stki ?

4,896

Na jak wejdziesz na wytrząsacze to tam będzie takie okienko pod silnikiem którym właśnie dojdziesz do rozrusznika

E 516 na części
Telefon 695 076 269

4,897

Koseś nie zakończone to głosowanie ? jeszcze przyjęło głos.

4,898

Od nowa przyjmuje

Małe świństwa mówi się głośno... Wielkie - szeptem. Prawdy natomiast nie mówi się w ogóle. Kto wie czy każda prawda nie jest w gruncie rzeczy największym świństwem? więcej
Marek Hłasko - Ósmy dzień tygodnia

4,899

to poszło jeszcze raz wink

4,900

x2 poszło ciekawe czy jutro też będzie można klikać