4,901

Odp: GG FORUMOWE

Chłopaki głosy jeszcze przyjmuje ale wyniki już nie będą brane pod uwagę gdyż już Nasze Polskie logo wygrało i to w dużej mierze dzięki Wam !!!!!! W szkole u Madzi nauczyciele przecierali oczy ze zdumienia że wygrali a Magda ich uświadomiła że to dzięki Tacie i jego kolegom z fajnego forum!!! Tak że widać że Polacy w potrzebie potrafią się jednoczyć !!!  Wielkie dzięki !!!!

4,902

spoko nie ma problema polecam sie na przyszłosć

Nie ma to jak FORTSCHRITT

4,903

Poczułem się tak samo, jak król Julian kiedy dał swojej Amelii prezent tongue https://www.youtube.com/watch?v=9uIA5LZoRmM

4,904

Bo My to jak Jedna Wielka Rodzina smile Cieszę się smile

GG : 9860720  smile
Minął dzionek ciężki, długi, ch*j mu w d*pe bedzie drugi big_smile

+33 / -0 (chyba wink)

4,905

mam nadzieję, że to przejdzie
http://www.farmer.pl/finanse/nareszcie- … 61993.html

4,906

Też mam taką nadzieję a dowodzi to że można prawo pisać prosto. Jak dotąd nie zawiodłem się wyborem.

4,907

Zbyt proste by przeszło...

4,908

Za rządów po-psl nie byłoby szans, liczył się interes zachodnich wielkich sieci handlowych, obecnie jest iskierka nadziei.

4,909 Ostatnio edytowany przez yokoslaw (2016-01-18 20:53:02)

U  nas takie nastroje http://www.zinfo.pl/artykuly/19790

mdw

4,910

czy wie ktoś jak opróżnić  skrzynkę pocztowa

4,911

Po lewej stronie masz skasuj wiadomości. jeśli chodzi o tą forumowa skrzynkę.

4,912

yokoslaw masz może pojecie gdzie można takie naklejki kupić bo byłbym chętny.

4,913 Ostatnio edytowany przez tomek 323 (2016-01-18 23:34:50)

tomek skąd to logo jakiś manifest czy akcja się szykuje czy wstąpileś do jakiejs organizacji

Nie ma to jak FORTSCHRITT

4,914

jestem w trakcie a dziać się będzie smile

4,915

To mi przypomina działania gwardii narodowej w USA , postrzelają sobie w weekend a w przypadku konfliktu chowają dupę pod pierzynę .  Ps. procę już kupiłeś?

4,916

Tata chodzi kulawy już ze 2 tyg i Ja mu mówię żeby poszedł do doktorkii i żeby poszedł złożył papiery do KRUS'u na chorobowe... A on uparty że nic nie dostanie i tako... Można takie coś otrzymać?

GG : 9860720  smile
Minął dzionek ciężki, długi, ch*j mu w d*pe bedzie drugi big_smile

+33 / -0 (chyba wink)

4,917

Zwolnienie na pewno dostanie. Tylko za 10zł dziennie niech Mu się nie przewróci w głowie wink

4,918 Ostatnio edytowany przez yokoslaw (2016-01-19 08:34:41)

tomek1974 napisał/a:

yokoslaw masz może pojecie gdzie można takie naklejki kupić bo byłbym chętny.

nie mam nic z tym wspólnego aczkolwiek mam podobne odczucia, chyba najszybciej i najtaniej w jakiejs małej drukarni bedzie

mdw

4,919

Grzegorz89 napisał/a:

Po lewej stronie masz skasuj wiadomości. jeśli chodzi o tą forumowa skrzynkę.

wyskakuje mi taki komunikat

Złe HTTP_REFERER. Próbowałeś się dostać do tej strony z nieznanego źródła. Jeśli problem nadal istnieje to upewnij się, że 'Base URL' jest poprawnie ustawiona w Admin/Opcje. Wszelkie problemy są opisane w dokumentacji punBB.

Powrót

4,920

Może nasz Forumowy Komputerowiec pomoże? Mam na myśli Kolegę Zoraka tongue Nigdy nie miąłem problemów z opróżnianiem skrzynki. Może trzeba spróbować kilka razy powtórzyć. Czasem tak samo nie daje się otworzyć strony ale za którymś razem już się uda.