4,921 Ostatnio edytowany przez zorak (2016-01-19 09:40:06)

Odp: GG FORUMOWE

Najprawdopodobniej masz jakiś program blokujący śledzenie stron odsyłających (antywirus, firewall, program do anonimowego surfowania) lub wyłączone śledzenie w przeglądarce. Na próbę powyłączaj na chwilę antywirusa i firewall, zobacz czy nie zainstalował się jeszcze jakiś program antywirusowy, szpiegujący ... W przeglądarce wejdź w menu > opcje > prywatność > Wybierz "Informuj witryny, że użytkownik nie chce być śledzony"  > zamknij stronę.
Zacznij od tego z naciskiem na programy antywirusowe. Aha dzieje się tak pod jedną przeglądarką czy pod każdą ?

gg 5118068

4,922

dzięki zorak już sobie poradziłem

4,923

co zrobiłeś ? tak do wiadomości w razie potrzeby aby nie szukać rozwiązania tylko wiedzieć.

gg 5118068

4,924

yokoslaw napisał/a:

U  nas takie nastroje http://www.zinfo.pl/artykuly/19790

Wójt gminy Ciechanów wyraził chęć przyjęcia uchodźców, a to sąsiednia gmina :uuuu: Mam nadzieje że mu to nie wypali, ludzie zbierają podpisy przeciw. Gdyby jeszcze się sadził to będą organizować referendum w sprawie odwołania go.
Ciekawi mnie obecnie zdanie tych tolerancyjnych po tym zdarzeniu w niemczech
http://wpolityce.pl/swiat/278380-muzulm … nym-tempie

4,925

zorak napisał/a:

co zrobiłeś ? tak do wiadomości w razie potrzeby aby nie szukać rozwiązania tylko wiedzieć.

w pasek adresu wpisałem to nieszczęsne   s   forum normalnie funkcjonuj i wyczyściłem skrzynkę  bez problemu

4,926

a to ciekawe bo komunikat który podałeś tyczy się tego co napisałem powyżej hmmm nie ważne, grunt że już działa.

gg 5118068

4,927

Panowie czy zmieniło się coś z przepisami na temat poruszania się ciągnikiem rolniczy po drogach? Chodzi mi dokładnie o drogi krajowe, ale po nich chyba dalej można poruszać się normalnie.

4,928

nic mi nie wiadomo na ten temam, natomiast wiem ze policjanci to buce i przepisów nie znaja. Mi doczepił sie ze na prawo jazdy t nie moge jechac ciagnikiem z 2 przyczepami

Rolnik z powołania:-)

4,929

Jeśli proponował ci mandat to trzeba było do sądu chcieć ,była by niezła heca patrzeć na minę palanta przed sądem smile

4,930

jak sie twardo uparłem ze moge to troche zwatpił i kazał mi w ciagniku poczekac, chyba dzwonił do kogos sie dowiedziec. Po chwili przyszedł przyznał mi racje i kazał jechac. do sadu oddałbym sprawe na 100% gdyby sie upierał przy mandacie

4,931

W takich momentach przypominają mi się wszystkie dowcipy o policjantach smile

4,932

Ja kilka dni temu na obwodnicy Ciechanowa, odcinek miedzy dwoma rondami bez żadnych zbudowań na suszarce pokazało 75 km/h Policjant mi mówi że przekroczyłem o 25 w terenie zabudowanym, ja na to, to jest teren zabudowany ? teren zabudowany określają znaki, uświadomił mnie. To tak prawie jak w misiu, odpowiedziałem. Młody chyba nie kapnął się o czym mówię ? 100 zł i 4 punkty https://www.youtube.com/watch?v=AmmhW8fp_Hk

4,933

androl jak będzie się się upierał to referendum mu zróbcie i wyleci na 100% u nas wyleciał bo zamkną o jedną szkołę za dużo smile

4,934

Androl bo on jest wychowany na Harym Poterze ......

4,935

mpopis napisał/a:

mam nadzieję, że to przejdzie
http://www.farmer.pl/finanse/nareszcie- … 61993.html

Jeśli chodzi o skarbówkę w tym temacie to od 1 stycznia tego roku sprzedaż własnych produktów przetworzonych jest w pełni legalna i wystarczy tylko zapłacić za to ryczałt 2%. Żona wczoraj miała z tego szkolenie więc temat z pierwszej ręki.

E 516 na części
Telefon 695 076 269

4,936

Załadowałem dzisiaj gosciowi 35 ton pszenicy na auto wazył 50 ton , zostało mi z 5-6 ton tez chcial to zabrac ale nie dal rady juz cofnąć po sniegu

mdw

4,937

A jak kosztuje jęczmień? Facet od którego kupuje chce już 650/tona. Był po 600

4,938

po 650 sprzedałem jęczmień w grudniu, dzisiaj wziąłbym więcej a nie wiadomo jak będzie z wymarznięciami

4,939

yokoslaw napisał/a:

Załadowałem dzisiaj gosciowi 35 ton pszenicy na auto wazył 50 ton , zostało mi z 5-6 ton tez chcial to zabrac ale nie dal rady juz cofnąć po sniegu

mi kiedys samochód przewarzył 3 tony to gośc na wadze wmłynie tak opierniczył kierowce ze zal mi go było

4,940

z tego co ostatnio czytałem i słyszałem to za świadome przeładowanie auta to ITD może ukarać firmę która wypuściła  przeładowany pojazd z firmy, a  na firmach przyjmujących ładunek waga to podstawa, przeładowanych wypędzają z wagi . ostatnio koledzy 3 tony odsypywali  z naczepy  z kukurydzą pod firmą ,

Leszek   dla kolegów'